reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

witam
wiesienka-ja tez bylam w next tylko ze o 8rano ,bo kuba poszedl na 7 i mnie obudzil telefonem ze w next sa wyprzedaze dzisiaj bo ludzie z tobolami wychodza.
poszlam kupilam amelci pare ciuszkow,zdjec jej pare porobilam i na nk wystawilam w tych ciuchach niektorych nowych,i sobie 2 bluzki,bo w spodniczke nieweszlam hahahahha
kto bedzie ze mna chodzil na basen i aqua fit?wieczorkami?tylko 6 e za godz
olga79- niejest tak zle zrobimy takie spotkanko kiedys ze do domu na drugi dzien wrocisz hahah

reklama
Laseczki,wczoraj po raz pierwszy bylismy z moim na grilu SAMI:-):tak:Olo zostal z bratem:-Dja chyba dzis pojde do nexta,moze cos jeszcze zostalo;-),jak mi kacyk przejdzie:-p
Wiola chetnie bym z Toba chodzila,tylko ja nieczasowa wieczorami,bo moj odsypia siedzenie z Olem...To jak kiedy robimy spotkanko,bo sie za Wami stesknilismy okrutnie:happy2:

hi!;-)
my właśnie wróciliśmy z muzeum figur woskowych w centrum dublina
masakra spodziewałam sie tylko jakis historycznych postaci i gwiazd a tam taka okrutna komnata horroru i sceny z milczenia owiec:baffled: super sprawa takie muzeum ale czulam sie dziwnie troche:nerd: wczoraj wesole miasteczko tez pelno wrazen i teraz odpoczywamy wreszcie
mam nadzieje ze Wam tez w miare milo uplynal weekend dziewczyny:tak:
spotykamy sie?;-)

Amelia2008- do Bray najszybciej dojezdziesz dartem z centrum, autobusem to bedziesz jechac pewnie ok godziny, my tez super weekend, dzis na urodzinach- mala wcinala torta- tylko biszkopt ale az sie uszy trzesly:-D

Amelia do Bray najprościej z Dundrum dostać się od nas autobusem.Tylko problem jedyny jest taki, ze jeździ raz na godzinę.Jedzie się około 15-20 minut.Bardzo wygodnie.W tamtym roku jeszcze jeździł 2 razy w roku, ale ze względu na to, że bardzo mało osób jeździ nim do Bray połowe przejazdów zlikwidowano.Jest to czerwona linia Finnigan Bray.Musiaąłbys wejść na ich stronke i sprawdzić.Nie wiem gdzie staje w Dundrum, ale od nas jeździ spod przystanku Luasa obok banku AiB.Z tego , z którego kiedys jeźdzłysmy razem do Ani.
Co do Darta to jak jestes przy szpili to przechodzisz na druga stronę i w prawo skręcasz.Nastepnie do końca ulicy.Przechodzisz przez ulicę i masz dworzec-darta.Każdy jak zapytasz powie Ci gdzie jest.

reklama
Do góry