reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Wiola i inne Kochane dziewczynki Wy tak na mnie nie patrzcie bo zawsze będzie problem ze spotkaniem.Więc śmiało;-)

Widzicie ze mna to już tak jest, ze jak nie ***** to sraczka.W czwartek chetnie bym się z Wami spotkała i może to być farma, ale nie mogę.Wprawdzie to niesamowite bo mam wolne tak jak Gosia:-)No, ale cóż zrobić Igusia ma pasowanie na przedszkolaka.Więc same rozumiecie.Może Wy się umówcie, a ja spróbuję dołączyc zalezy, o której wszystko się skończy jeśli oczywiście spotkacie się we czwartek.Jesli to będzie inny dzien to nic się strasznego nie stanie.Może następnym razem mi się uda.Jesli natomiast tak jak pisałam, że to będzie czwartek to się zobaczy czy zdążę.

Widzę, ze grono pracujacych się powiększa.
Teraz to chyba faktycznie trzeba będzie spotykać sie na raty bo będzie nam trudno wszystkim się zgrać.

Wiolu złóż mężusiowi zyczenia.Mój mąż miał urodzinki tak jak i chyba Twój bo wczoraj:-)Mam nadzijee, ze wszystko Ci wyszło co tam sobie zaplanowałaś.Jak ciasto?

My byliśmy wczoraj na festowalu zresztą tak jak w tamtym roku.Było cudnie.Pogoda dopisała.Igusia zachwycona.My też.Diabelski młyn zaliczony i Igusia wygrała Pegaza.Zresztą Igusia sie wyszalała i naskakała w wesołym miasteczku.Wprawdzie malutkie, ale po kilkarazy na kazdym obiekcie i zadowolenie sięgneło zenitu:-DObjedlismy się, nasłuchlismy muzyki i poleżeliśmy na trawce.Było mnóstwo atrakcji dla dzieciaków.Malowanie farbami, układanie klocków itd.W koncu jestesmy zrelaksowani.:-DSzkoda, ze dziś już do pracy:-(

Ostatnia edycja:
reklama
no to ustalamy ze spotkanie w czwartek ;-) olga moze dolaczyc po pasowaniu córci:tak: jak Wam bardziej pasuje farma moze byc farma , a jesli nie macie nic przeciwko temu zeby dojechac do mnie do balkybrack to zparaszam do mnie , bo w czwartek moze byc lipa z pogoda bo juz sprawdzalam
aine emwu monika1085 bryska co z wami?;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny dziekuje za zyczenia dla meza,impreza sie udala poszlo 5l wodki haha

wiesienka- no napewno nago mu zatancze ale jutro haha i w ciemnosciiiii hihihih

sandrulinska -pewnie w czwartek sie umowmy jesli bedzie pogoda to pod shoping centr e sie umowmy w dundrum ,i razem wszystkie pojdziemy na ta farme bo ja niewiem gdzie ona jest ok

olga--ZLOZ ZYCZENIA ODEMNIE DLA TWOJEGO MEZA OKI ,I DOLACZ DO NAS W CZWARTEK
gosiu -jak najbardziej pamietam i otobie kochana a olusia to juz sto lat niewidzialam kochany dzieciaczek

dzieki sandra za pamięć:) co u nas?niedawno wróciłam z pl a teraz mam gości na miesiac wiec cieżko mi sie wyrwać choć gdybyście ustaliły dokładnie gdzie i kiedy to postaram sie pojawić.monika 1085 jest w polsce poleciała na 3 tygodnie wiec dlatego sie nie odzywa.a ja w miarę możliwości was podczytuje i tak jak mówie postaram sie wpaść na spotkanie.dziś byliśmy w Bray na pokazach lotniczych..kupa ludzi ale pokaz był fajny choć Kacper bardziej zafascynowany był zabawą kamyczkami niż samolotami-no cóż to jeszcze nie ten wiek:)

Ja moze moge byc ale na 16 musze byc w domku .
Tak wiec obojetnie gdzie spotkanie sie odbedzie - czy a farme , czy u Sandry - jak nic innego mi nei wypadnie to na 2 h moge wpasc z maxem.

No i ja tez bede pod frma dla mnie to bez sensu jechac do Dudrum skoro farma jest tuz kolo mnie :)

oki ja to tak podalam pod shoping bo ja niewiem gdzie ta farma to umowmy sie gosia my pod shopingiem o 12 zanim dojdziemy to niewiem 30min nam sie zejdzie?do tej farmy
j a bede z amelia

reklama
Do góry