W końcu wstałam
Poszłam spać o 5:30 bo pracowałam.Odespałam za wszystkie czasy bo mężuś miał wolne.Rozbawiałaś mnie
aine z tymi szczypiorkami hahaha
Fajnie, że tak ktoś potrafi poprawić mi humor.Zgadzam się, że może dziewczynki tak, ale ja.Proszę Cię.....Ja sie nie pochwalę wagą, ale Ty wiesz jaka ona jest.Wprawdzie dziewczyny w ciązy przytyłam 23(byłam spuchnięta i miałam strasznie duzo wód płodowych i wody w całym ciele), ale po ciąży schydłam 25 -
manija.Było podejrzenie, że Igusia jest uczuleniowcem i jadłam tylko zupę ryżową i chlebek z czymś delikatnym przez trzy miesiące
Za to jak już mogłam jeść wszystko to oczywiście nadrobiłam.Wprawdzie może nie 25,ale że tak powiem teraz wyglądam obficie
aine przyłączam się do akcji SCHUDNIJ Z AINE
aine -co do kredytu na dom to świetna sprawa, nas tylko ogranicza to,że tam gdzie sie dowiadywaliśmy trzeba wpłacić 1/4 wartości
Z tego co wiem w każdym banku w Irlandii tak to już jest.To Nas przeraziło.Wprawdzie było to w tamtym roku.W każdym razie próbujcie.Jestem jak najbardziej zgodna z dziewczynami, że to dobry pomysł no i raty mniejsz niż czynsz bo to faktycznie tak wychodzi
Igusia wczoraj była u swojej koleżanki, którą ugryzła
na szczęście było w miarę spokojnie;-) Wprawdzie idealnie nie było, ale wszyscy przeżyli bez uszczerbku na zdrowiu czy też ciele;-)
amelia - jejku zapomniałam na śmierć o przepisach, zaraz Ci napiszę.Wiem, że podawałaś gdzieś emaila.Tam tez Ci je wyślę.
barmanka - ten basen to świetna sprawa
manija - ja również Cie nie mam na nk, a co do kanapy to tez nie pomogę.Wprawdzie mój maż pracuje w BoConcept, ale ceny
Ikea to chyba najlepszy pomysł.
ruda - co do pasty to też Ci nie pomogę.W Polsce używaliśmy pasty specjalnie przeznaczonej dla maluszków z taka nakładka na palec do czyszczenia.Teraz używamy pasty Elmex, ale tutaj jej nie dostaniesz.Najlepiej isc do apteki i zapytać o paste dla rocznego dziecka.
anineczka -pewnie bedzie to wiedziała
azabelka. Jak cos napisz do Niej na PW