reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

to ja proponuje phonix park tam jest plac zabaw a potem to juz rzut beretem do mnie:-)
dziewczyny to moj nr 0870650633 jak cos to piszcie albo dzwoncie do mnie- teraz jade na badania i mam nadzieje ze szybko mi to pojdzie;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja to sie juz chyba nie zobacze z wami przed ta polska:-(
antek wczoraj skonczyl antybiotyk drugi i dalej ma wydzieline z noska i ucho targa ciagle:-(
juz przesada to jest 4 tydzien kiedy maly sie meczy o 11 mamy wizyte u doktora kolejna:sorry:
jak podvchodze mu czyscic nos to juz nie mam serca normalnie do tego tak placze :sorry:
na dwor tydzien nie wychodzil bo juz chucham idmucham na to zeby nie przewiac i dalje nie umemy tego wyleczyc:dry:

Dziewczyny melduje się :-)

Juz wróciłam:-)Było bardzo miło choc tak jak Gosia napisała pogoda fatalna.Wprawdzie trafiły nam sie tez dni bardzo ciepłe i bez deszczu, ale w wiekszości było brzydko.Mimo tego humorki nam dopisywały.Wakacje sie udały, ale teraz powrót do rzeczywistości....powiem Wam szczerze, ze coraz częsciej myslimy o powrocie do PL:dry:

Mam nadzieje, że jakos uda mi sie spotkac z Wami.

Witam nowe mamuśki :tak:

Ucałowania

witam
Noi ze spotkania nici bylo ,a moze ma ochote ktoras z was ojechac do centrum w SOBOTE .Pojdziemy do parku na ST.Green i potem na kawke skoczymy ,bede 2 nowe mamy moze ktore zapoznalam na gazecie .ie jedn a ma 2m synka a druga niepamietam hahaha.
No spotkajmy sie bo we wtorek lece do polski niewiem na ile moze nawet na 3 tygodnie zobaczymy ,akurat wroce z mama moja bo juz wakacje beda i w przedszkolu niebedzie pracowala ,
sandrulinska-twoje dzieciaczki bidulki chorowitki ,buziaczki dla nich .
wiesienka-i jak tam w pracy ?
olga79- cieszymy sie ze wrocilas,tesknilysmy za toba ,aine wogole niepisze nic na forum,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry