reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

gosia no to wpadaj z wizytą! dawno cie nie było.dziewczyny odżyjcie coś!!!

.P.S. pozdrowienia dla pijaczki z Dundrum od pijaczki ze Stepaside:D

reklama
witam,
melduje sie,u nas nieciekawie ,amelcia zle sie czula bo miala goraczke i kaszel i jej w plucach cos rechotalo hahahah,dzis juz jest ;lepiej niema goraczki i nie kaszle,ale za to ja jestem przeziebiona ,a we wtorek lecimy do PL,do kochanej babci

ps.bryska o kim ty tak cytujesz ,,pijaczka z dundrum???????

hejka, a u nas ida na raz dwie jedynki gorne, jedna juz widac druga sie przebija, w nocy krzyki troche, nie chciala jesc przez dwa dni z butelki ale dzis juz lepiej,
Amelia2008- zdrowka zycze:tak:
a w piatek byliśmy na uroczystej kolacji z moim P z okazji rocznicy slubu juz 5!!! bylo bardzo romantycznie a znajomi zostali z Asia, ktora juz spala. Dziś pogoda do kitu ale po południu spacer sie udał:-)

hi girls!;-)
ja to już cała w skowronkach chodze bo za tydzien bede już w Polsce rządzić , a o tej porze to już tak solidnie :-):-):-):-Dgrafik spotkań tom juz mam ka kazdy dzien ustalony:-Dzakupy teraz jakies robie jeszcze zalegle, mezowi spisuje co ma zrobic jak nas nie bedzie długa lista sie zrobila z tego on sie cieszy ze bedzie mial swietegos pokoju troche bo chce nagrywac plyte jakąs z kumplem i juz mikrofon zakupili, statyw i inne jakies pierdóły ktorych nazw kompletnie nie znam:-D:-D:-D:-) ale dzis w sumie uswiadomilismy sobie, ze kurde caly miesiac bez siebie :szok: ja nie pamietam kiedy ostatnio na dzien sie rozstawalismy ciezko bedzie no ale zycie no:dry: i najwazniejsze ze ten masakrycznie dluuuuuuuuugi katar całowicie antosia opuścił:tak:

amelia2008 jak tam mała?
wiesienka123 to spoznione ale szczere zyczenia ogromu miłosci dla Was:tak:
gosia napisz mi w jakich godzinach i ktorego dnia moj maz moze odebrac avon:tak: bo na spotkanie to sie chyba nie zapowiada no a ja lece 14 ;-)

hejka kobietki :-)
my już po przeprowadzce juuupiii, oczywiście cały czas się urządzamy, ale już jest z górki - widzę nawet światełko w tunelu ;-):-D:-D

oki jakby co to ja chętna na spotkania w poniedziałek, wtorek. (śr-czw-pt do pracy, a weekendy jak na razie też będę miała zajęte bo niebawem lecimy do Polski - na wesele - więc trzeba kupić jakieś prezenty dla rodzinki :sorry2: i dla siebie coś na dupeczkę co by się jakoś prezentować :-D).

teraz mieszkam na Crumlinie blisko takiego dużego parku...ale choćbyście mnie przypalały zapalniczką to za cholerę nie powiem wam jak się ten park nazywa :zawstydzona/y::zawstydzona/y: wstyd i hańba :zawstydzona/y:. no więc jakby co to w tym parku też można, mnóstwo trawki jest - tylko pogoda ostatnio do D.. :crazy::crazy:

dobra spadam na jakieś pifffko....matko czy ja się kiedyś nauczę pisać krótkie posty??:baffled::zawstydzona/y::szok::-D

hi girls!;-)
ja to już cała w skowronkach chodze bo za tydzien bede już w Polsce rządzić , a o tej porze to już tak solidnie :-):-):-):-Dgrafik spotkań tom juz mam ka kazdy dzien ustalony:-Dzakupy teraz jakies robie jeszcze zalegle, mezowi spisuje co ma zrobic jak nas nie bedzie długa lista sie zrobila z tego on sie cieszy ze bedzie mial swietegos pokoju troche bo chce nagrywac plyte jakąs z kumplem i juz mikrofon zakupili, statyw i inne jakies pierdóły ktorych nazw kompletnie nie znam:-D:-D:-D:-) ale dzis w sumie uswiadomilismy sobie, ze kurde caly miesiac bez siebie :szok: ja nie pamietam kiedy ostatnio na dzien sie rozstawalismy ciezko bedzie no ale zycie no:dry: i najwazniejsze ze ten masakrycznie dluuuuuuuuugi katar całowicie antosia opuścił:tak:

amelia2008 jak tam mała?
wiesienka123 to spoznione ale szczere zyczenia ogromu miłosci dla Was:tak:
gosia napisz mi w jakich godzinach i ktorego dnia moj maz moze odebrac avon:tak: bo na spotkanie to sie chyba nie zapowiada no a ja lece 14 ;-)
Avonek do odbioru w niedziele tak po 16,bo do 15.30pracuje.W sobote tez ewentualnie,ale pracuje do 18,buuuu
Laseczki,mam wolny wtorek i srode,wiec jak cos to jestem chetna na spotkanko jakies.
Reni witamy w Irlandii;))))
Wiola i Monia juz pewnie w Polsce...
Monia-Emwu cicho siedzi,Ania tez nas zaniedbuje ostatnio,o Oldze juz nie wspomne!!!!Gabi dzis spotkalam w pracy,byla na zakupkach...
Wiesienka mojemu Olkowi wychodzi wlasnie gorna piatka-masakra!!!!A po powrocie z polski zakatarzony i kaszlal,jak stary gruzlik,ale juz mu mija.mam nadzieje,ze do poniedzialku sie wykuruje.Czy Wasze dzieciaczki,tez choruja po powrocie z Polski??
To milej nocki-buziaki!!!!

Nie ma sprawy,moja droga.najlepiej kolo 19,bo mozemy jeszcze jakies zakupy robic,nie chce zeby musial czekac....Ale pogoda,leje....bo oczywiscie mam wolne!!!!

reklama
Do góry