reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

witam, ja chetna, tylko najpierw musze chyba jechac z Asia do lekarza, ma takie wysypane plecy i kark a po kapieli jest jeszcze gorzej, kapie ja w emolium i smaruje po kapieli ale jakos slabo widac efekty. Jutro napisze o ktorej mam wizyte dzis nie moglam sie tam dodzwonic, mam nadzieje ze bedzie jeszcze miejsce na srode;-)

reklama
Wiesienka moja Jula ostatnio też miała całe plecy obsypane i akurat byłam na szczepieniu to ona mi powiedziała,że przez 2 tygodnie mam podawać zyrtek zadawała mi tyle pytań,że w końcu zapomniałam ją dopytać o ten zyrtek.Stwierdziłam,że sama sobie z tym uczuleniem poradzę i doszłam do tego,że to od oliwki wcześniej miała uczulenie na johnson-a ale nigdy na oliwkę z nivea.Podobno oliwki tak wysuszają skórę,że powodują uczulenie.Więc kupiłam balsam.Ja smaruję Julę balsamem z elave taka firma dla alergików.I wszystko zeszło ani jednej krostki i w końcu nawilżona skóra.

witam, ja chetna, tylko najpierw musze chyba jechac z Asia do lekarza, ma takie wysypane plecy i kark a po kapieli jest jeszcze gorzej, kapie ja w emolium i smaruje po kapieli ale jakos slabo widac efekty. Jutro napisze o ktorej mam wizyte dzis nie moglam sie tam dodzwonic, mam nadzieje ze bedzie jeszcze miejsce na srode;-)
Sprobuj wykapac Asie w krochmalu.Moj Olek ma ostatnio cala szyjke i brodke wysypana:wściekła/y:,ale to chyba znowu po bananach:confused:-daje mu wapno w syropie i smaruje Nivea SOSkrem.Moze to tez po wizycie w Polsce-inna woda:szok:
Monia!!!Pomogla Julci masc na pupke??

Gosiu niestety nie pomogła Jula chyba za często robiła kupy żeby maść mogła się wchłonąć,ale brycha dała mi taką polską maść,która była tak gęsta,że aż ciężko było ją nałożyć i dopiera odparzenie zeszło.

monika1085- w zyrteku jest chyba troche sterydow, tak mi sie zdaje, ja smaruje Asie i kapie ja w emolientach, a oliwka jej nie smarowalam praktcznie od urodzenia, miala jeszcze gorsza skore, teraz podejrzewam ze moze to byc od czegos co zjadla, wprowadzam jej nowe rzeczy, moze od zoltka odstawilam jej i zoabcze. Monia a te kosmetyki kupujesz tutaj?

Tak wiesienka tutaj są te kosmetyki jestem pewna że wiesz jak to wygląda każde opakowanie tej firmy jest całe białe i tylko granatowy napis elave podobne opakowanie do tej firmy E45 też dla alergików.Ten balsam jest rewelacyjny mogą go stosować niemowlaki,dzieci i dorośli.Moja koleżanka używa znowu oliwy z oliwek tej spożywczej do gotowania i dzidzia ma piękną skórę.Co do mąki ziemniaczanej to dosypywałam do kąpieli jak Jula miała potówki.A zyrtek kazała mi dawać dr Baranowska a z tego co wiem ona jest przeciwniczką sterydów dla dzieci.Chociaż tak sobie myślę,że chyba nie ma leku dla alergików bez sterydów.Naprawdę nie wiem,ja unikam leków jak ognia dlatego tym zyrtekiem też się nie interesowałam bo nie chciałam jej dawać.Nawet nie wiem czy jest jakiś osobny dla dzieci i dla dorosłych.

Monia kojarze, chce wyprobowac albo ten albo wlasnie E45, uzywala go moja siostra dla swojego malucha a tez ma AZS. Jutro popatrze dzieki i spokojenej nocki dla wszystkich bobakow i mamus:-)

dziewczyny to jak z tym spotkaniem?ja juz jestem do dyspozycji:) piszcie gdzie sie spotykamy a sie zjawimy:)odnosnie skórnych problemów nic nie pomoge..Kacper nigdy nie miał takich historii,ale słyszalam ze te kosmetyki E45 są całkiem niezłe..

reklama
Do góry