reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

pusiorex- wiem ze bedzie Ci ciezko tak jak mi tym bardziej ze masz mnijeszego babla, ja juz pomalu ochlonelam ale pierwszego dnia i wczoraj to non stop tylko tel w pogotowiu. A masz nianie czy zlobek?

reklama
no to jeszcze ja podziekuje za spotkanie i sorki moniczko za pozostawiony bałagan.a reszte dziewczyn przepraszam za mojego marude;/opowiedziałam mamie o zachowaniu Kacpra i mówiła ze ja byłam dokładnie taka sama;/ faktycznie jedyna trauma jaką pamietam z dzieciństwa to hasło"idz sie pobaw do dzieci" a ja stałam koło maminej nogi jak kołek całe dzieciństwo.nawet z kuzynostwem sie nie potrafiłam bawić wiec Kacper ma to chyba po mnie:( uff musiałam sie wytłumaczyć:) to tyle do zobaczenia po powrocie z Pl.bawcie sie dobrze i poczekajcie na mnie z tym wyjsciem do pubu:) Emwu- az nie wiem co powiedzieć..ahhh..tylko westchne z nutką zazdrości:)

nie mam niani ja pracuje od 8 do 4 albo od 12 do 8wieczor a maz zaczyna od 17 tak wiec bedziemy sie wymianiac w razie kiedy bede musiala zostac do 8 mam tesciowa w pogotowiu ktora bardzo chetnie zajmie sie Davidkiem

kacperek.jpgolo.jpgmaksio.jpg
maksio ząbkuje;-) herszt bandy trudny do uchwycenia oluś czai się na coś:-) kacperek szuka mamusi:tak:

ukochany.jpghaniawietrzy.jpgjulka.jpg
haneczka wietrzy:-):-D kruszynka julcia:-) i antos nie ma żadnej fotki , jedynie jako odchodzący ukochany :-D:tak:
po przyciśnięciu na nie fotki się powiększa:)

witam dziewczynki
ale sie rozpisalyscie.ja powracam do normalnego zycia w I rlandii ,i do czestszego pisania na forum,tesc juz dzisiaj polecial,wiec z Amelka jestesmy same.
to kiedy i gdzie nastepne spotkanko ?Dawno was niewidzialam
wiesienka-milego lotu i udanego pobytu we Wloszech ,
aine-JAK tam Natalka?
olga79-gdzie ty sie podziewasz kobieto
monia-to kiedy na spacer?
a zapomnialam ladne zdjecia i Olus nic sie niezmienia,Max juz duzy chlopak

hej hej;-)
aine jak tam córcia?
wiesienka miłego wypadu:-)
dziewczyny kiedy robimy sobie babski comber:-)?
miłego dnia;-)

hejka:)
sandra i inne laski, dzieki , ze pytacie o Natalke:) mala juz lepiej, antybiotyk pomaga:)
aaaa 13. czerwca przyjezdza do mnie moja tesciowa na miesiac, wiec bede miala luuuzik i mam nadzieje na czeste wypady z Wami!; )

reklama
Wiolu Kochana pipko moja widzę, ze nie zapomniałaś o Yetusiu;-)Fajnie, ze juz wróciłaś:-)
Aniu dobrze, ze Natalce już lepiej.
Wiesienka udanych wakacji.

Pozdrawiam Was Kobitki.

Ostatnia edycja:
Do góry