reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Aniu ja moge we wtorek,bo mam wolne:tak:
Spotkanko u Moniki-super:-)Oczywiscie wrocilam do pracy i pogoda sie zrobila:angry:Dzieki Monika i Gosia za ciuszki:-DMilo bylo poznac nowe dziewczyny i dzieciaczki:-)
wiola piczko kiedy wracasz??:baffled:
Mam nowy windows7 na laptopie i nie moge uruchomic GG:crazy:
Dziewczyny Avon zamowienia przyjmuje do niedzieli,a kosmetyki beda do odbioru 10maja.Do 14 trzeba odebrac ,bo 15 lece,albo jade do kraju:rofl2:
Milego dzionka spadamdo pracy:nerd:

reklama
aine ja też jestem chętna na spotkanie!!!
wisienka123 przykro mi,że Asia ma biegunkę aż mam wyrzuty sumienia bo to ja jej dałam tą chrupkę:-( nie sądziłam,że tak na nią zadziała Jula jadła chrupki jak miała 4 miesiące.

Witam,

aine-ja tez jestem chetna na spotkanko.

Potwierdzam spotkanie u Moniki bylo super!

Wiesienka-buziaczki dla Asi, jak sie dzisiaj czuje? Dalej ma biegunke?

Gosia- jesli chodzi o Avonki, dam Ci znac najdalej do soboty.

Pozdrawiam Was dziewczynki.

Dziewczynki fajnie, ze spotkanie sie udało.Zreszta jak może byc inaczej.Przecież mamy z forum to najlepsze towarzystwo;-)
Powiem Wam, że u nas panowała grypa zoładkowa:-(Pierwsza była Igusia.Biedna wymiotowała i miała biegunkę przez 4 dni.Nic , a nic nie jadła:-(Na szczęście piła i brała elektrolity i smecte wiec obyło się bez odwodnienia.Teraz juz jest dobrze, ale nas tez nie omineło choć w łagodnej postaci.
Co do spotkania Aniu to ja z chęcią, ale zalezy kiedy się odbędzie bo jak wiesz ja pracuje i nie zawsze mogę.Jesli nie uda się i tym razem to może uda się następnym;-)
Gosiu ja bym chciała Avonki, ale mam zawsze problem z katalogiem:-(

Monika 1085- nie miej wyrzutow, bo tak naprawde to nie wiem czy to przez to, w nocy i teraz ma tez temp, biegunka na razie ustapila, jest taka oslabiona i smutna,
prawdopodobne ze to jakis wirus albo wlasnie jakas grypa zoladkowa

Musimy tak wykombinowac, zeby wszystkim albo wiekszosci z Was pasowalo, cieszę się, ze się spotkamy, jupi jupi je!!:D

aine-ty madralko ,zawsze u ciebie spotkanie ma byc a ty jeszcze nigdy niebylas u nikogo!!niepodaruje ci tego
gosiu ja juz niedlugo przylece
wiesienka-kochana musisz w tyg jakos wziasc wolne i sie spotkamy
ja juz chyba 23 przylece ,moze lotu mi nieodwolaja
przytylam 3 kg jestem okragla na twarzy arbuz w pelni
pozdrawiam i do zobaczenia

reklama
Do góry