reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

dziewczyny mi tez sie bardzo podobało..oby częsciej.monika a ty wpadaj do nas w odwiedziny to nie tak daleko jak sie wydaje:) i jeszcze jedno.dziewczyny przeslijcie mi foty z dzisiaj jak macie jakies fajne bo na kazdym zrobionym przezemnie Kacper beczy;/ mój mail brycha.ns@wp.pl

reklama
laski, nastepnym razem moze u mnie, co? po 24. kwietnia mi pasuje wlasciwie kazdy termin oprocz weekendow:) zapraszam:):)

super, że spotkanie sie udało dziewczyny :-D nastepnego juz nie przepuszcze:-) chciałam Was zapytac czy wybieracie sie na to biccie rekordu bo ja na bank jak bedzie pogoda tylko ze czytalam ze ma lac :baffled: ale mam nadzieje ze sie to zmieni :tak: po pobiciu guinessa mogłybysmy sobie zrobic jakis pikniczek z rodzinkami:-)

Kiedy: 24 kwietnia 2010
Gdzie: Phoenix Park, Furze Road, Dublin 8
Godzina: 10:30 (rejestracja), 11:00 (start)

Fundacja ds Zapalenia Opon Mózgowych zaprasza wszystkich rodziców do wzięcia udziału w biciu rekordu Guinnessa na dystansie 1 mili w Phoenix Parku. Zapewniamy dobrą zabawę, celebrytów, rozrywkę oraz prezenty dla wszystkich zarejestrowanych uczestników (koszt rejestracji Ź5, dalsze dotacje są mile widziane).

Wisienka zostawiłaś gryzaczka i chyba śliniaczek.
bryska5 ja mam kilka zdjęć wyśle Ci wieczór jak Jula będzie spała,ale na moich Kacperek też płacze.
gosia poszła do pracy i pogoda się zrobiła.

Sandrulińska, ja na tym biciu rekordu nie będę , moje dziecko mi w wozku nie usiedzi :D

Laski, to jak? ktora chetna na spotkanko u mnie na Sandyford po 24. kwietnia??

a moja Asia chyba po tych chrupkach ktore jej tak smakowaly dzis choruje, ma luzne kupki i ze sluzem:-:)szok:
aine - ja niestety juz nie bede mogla:angry:
na pocieszenie przyszly nam juz te europejskie karty po tyg. od zlozenia wniosku

Ostatnia edycja:
aine ja jak zawsze chetna na spotkanie tylko idąc do ciebie nie ma chodnika wiec nie mam jak (chyba ze mieszkasz nie tam gdzie mi sie wydaje);/

reklama
Do góry