dziewczyny mi tez sie bardzo podobało..oby częsciej.monika a ty wpadaj do nas w odwiedziny to nie tak daleko jak sie wydaje i jeszcze jedno.dziewczyny przeslijcie mi foty z dzisiaj jak macie jakies fajne bo na kazdym zrobionym przezemnie Kacper beczy;/ mój mail brycha.ns@wp.pl
reklama
ja tez poprosze o fotki anfdzia@o2.pl, chyba Monice ladne wyszly. Moje z aparatu w telefonie wszystkie ruszone.
S
sandrulińska
Gość
super, że spotkanie sie udało dziewczyny nastepnego juz nie przepuszcze:-) chciałam Was zapytac czy wybieracie sie na to biccie rekordu bo ja na bank jak bedzie pogoda tylko ze czytalam ze ma lac ale mam nadzieje ze sie to zmieni po pobiciu guinessa mogłybysmy sobie zrobic jakis pikniczek z rodzinkami:-)
Kiedy: 24 kwietnia 2010
Gdzie: Phoenix Park, Furze Road, Dublin 8
Godzina: 10:30 (rejestracja), 11:00 (start)
Fundacja ds Zapalenia Opon Mózgowych zaprasza wszystkich rodziców do wzięcia udziału w biciu rekordu Guinnessa na dystansie 1 mili w Phoenix Parku. Zapewniamy dobrą zabawę, celebrytów, rozrywkę oraz prezenty dla wszystkich zarejestrowanych uczestników (koszt rejestracji Ź5, dalsze dotacje są mile widziane).
Kiedy: 24 kwietnia 2010
Gdzie: Phoenix Park, Furze Road, Dublin 8
Godzina: 10:30 (rejestracja), 11:00 (start)
Fundacja ds Zapalenia Opon Mózgowych zaprasza wszystkich rodziców do wzięcia udziału w biciu rekordu Guinnessa na dystansie 1 mili w Phoenix Parku. Zapewniamy dobrą zabawę, celebrytów, rozrywkę oraz prezenty dla wszystkich zarejestrowanych uczestników (koszt rejestracji Ź5, dalsze dotacje są mile widziane).
monika1085
Zaangażowana w BB
Wisienka zostawiłaś gryzaczka i chyba śliniaczek.
bryska5 ja mam kilka zdjęć wyśle Ci wieczór jak Jula będzie spała,ale na moich Kacperek też płacze.
gosia poszła do pracy i pogoda się zrobiła.
bryska5 ja mam kilka zdjęć wyśle Ci wieczór jak Jula będzie spała,ale na moich Kacperek też płacze.
gosia poszła do pracy i pogoda się zrobiła.
wiesienka123
mama Asi
a moja Asia chyba po tych chrupkach ktore jej tak smakowaly dzis choruje, ma luzne kupki i ze sluzem:-szok:
aine - ja niestety juz nie bede mogla
na pocieszenie przyszly nam juz te europejskie karty po tyg. od zlozenia wniosku
aine - ja niestety juz nie bede mogla
na pocieszenie przyszly nam juz te europejskie karty po tyg. od zlozenia wniosku
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: