reklama
emwu76
Fanka BB :)
No ja tez chetna na spotkanie jstem
Ustalcie dziewczynki godzinke i podajcie jakis adres.
Ustalcie dziewczynki godzinke i podajcie jakis adres.
Ja dziewczynki niestety nie moja malutka zalapala jakas infekcje pęcherza, siki smierdza rybą no i sie lapie za ciposzke, placze jedziemy jutro do lekarza, wolalabym z nia nigdzie nie wychodzic przez jakis czas.....
Ostatnia edycja:
S
sandrulińska
Gość
f..k ja też odpadam , bo zachciało mi sie zmiany na wiosne i obcielam wlosy z długich na mega krótkei zaziębiłam sie
monika1085
Zaangażowana w BB
gosia7267 jestem jestem!
tak coś się nie lepi temat tego jutrzejszego spotkania!To te które mogą zapraszam do mnie to mój adres 30 Glencairn Avenu The Gallops Leopardstown Sandyford d18.A co do godziny to może 11-12?zresztą same zdecydujcie mi pasuje każda bo cały dzień jesteśmy z Julą w domu.
tak coś się nie lepi temat tego jutrzejszego spotkania!To te które mogą zapraszam do mnie to mój adres 30 Glencairn Avenu The Gallops Leopardstown Sandyford d18.A co do godziny to może 11-12?zresztą same zdecydujcie mi pasuje każda bo cały dzień jesteśmy z Julą w domu.
gosia7267
Ok,my bedziemy.Napisz mi na priva nr telefonu i mniej wiecej,ktora to uliczka,bo tam ich tyle jest.gosia7267 jestem jestem!
gosia wpadnij po mnie jak bedziesz szła.postaram sie tez isc choć rano bede odwoływac wszystkie sprawy co miala do pozałatwiania w pl i przebukowywać bilet nie wiem jeszcze na kiedy ale postaram sie iść.jak coś to dawaj znać na kom
reklama
gosia7267
gosia wpadnij po mnie jak bedziesz szła.postaram sie tez isc choć rano bede odwoływac wszystkie sprawy co miala do pozałatwiania w pl i przebukowywać bilet nie wiem jeszcze na kiedy ale postaram sie iść.jak coś to dawaj znać na kom
Ok jasne,ze dam znac.Mysle,ze tak po 10bedziemy wychodzic.
Podziel się: