reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Czesc dziewczyny

Dobrze, ze w końcu udało mi sie zagladnąć :-) bo widzę, że wszystkie piczki i cycolinki juz wracają:-D i jeszcze do tego wszystkiego spotkanie sie szykuje.Ja wprawdzie od wtorku mam gosci, ale poniedziałek wolny :-) Jak tylko odbiore Igusie z przedszkola to dołącze do Was.U mnie tez by mozna było zrobic spotkanko tylko, ze na tych moich metrażach to chyba tym razem sie nie pomiesciemy:szok::-D
Juz nie moge sie doczekac az Was zobacze, a w szczególności pomacam :-D:-D:-D

Jeszcze miałam dodać, ze witam nowo przybyłe mamusie choc chyba z nowych to tylko jedna.Chyba,ze czegośc nie doczytała.Witaj Sandrulińska.

Ostatnia edycja:
reklama
emwu76 ale ci zazdroszczę tych cycolinek i gratuluję odwagi!!!
gosia76 Bardzo mi przykro z powodu twojego brata ostatnio o nim wspominałaś ale nie sądziłam,że jest tak źle.Ja mam tylko ciuszki po dziewczynce,ale pytam kogo się da może coś uzbiera.
Dziewuszki kochane
ja też jestem chętna na poniedziałkowe spotkanie i jest mi obojętne gdzie będzie,ale jeśli macie ochotę to zapraszam do mnie mamy dość duży dom duży ogródek no i kupiliśmy ostatnio huśtawki grilla też mamy.Same zdecydujcie.

u mnie raczej nie ma warunkow:/ ale jesli pogoda dopisze i bedzie ogrodek moge zabrac pilke do skakania i namiot z tunelem do zabawy dla dzieciarni:)

Hej Dziewczyny !!!

Co ja tu widzie, wchodze na forum , mam tyleeeee stron zaleglosci, a na koniec super wiadomosc o spotkanku :)

Bardzo chcetnie sie z Wami wszystkimi spotkam zeby Was poznac i Dzieciaczki oczywiscie:)

Teraz bede zagladac codziennie zeby niczego nie przeoczyc:)

A moze ktores z was chodza do polskiego kosciola Audeona na godz 11 na msze dla dzieci?moze sie znamy z 'widzenia'.

No nic uciekam do dzieciaczkow.

Buziaczki wszystkim:-)

by was cholera jasna..wiedziałam ze tak bedzie..w poniedziałek spotkanie a ja akurat wtedy wylatuje;/ ej chyba juz nigdy mi sie nie uda z wami spotkać:( ale fajnie ze wkońcu sie to forum na nowo ożywiło.pozdrawiam wszystkie mamy

Wisienka ale twoje mieszkanie na pewno jest nowe a nasz dom jest stary,ale co rzadko spotykane w Irlandii bez grzyba:tak:a tak serio to mam nadzieję,że nie odebrałyście mojej wiadomości jako przechwalanie się czy coś w tym stylu.
Tak czy tak ja zapraszam.

reklama
Wisienka ale twoje mieszkanie na pewno jest nowe a nasz dom jest stary,ale co rzadko spotykane w Irlandii bez grzyba:tak:a tak serio to mam nadzieję,że nie odebrałyście mojej wiadomości jako przechwalanie się czy coś w tym stylu.
Tak czy tak ja zapraszam.

Moze faktycznie u Moniki w ogrodku-co Wy na to dziewczyny??Ja jestem ZA.
Wiesienka dzieki za chec pomocy-jak cos znajdziesz to przywiez-chetnie wezme.
Zmykam,bo zaraz do pracy,ale dzis tylko do 15,a pogoda sie zapowiada....

Do góry