reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Monika, pomyśl sobie, że Max będzie spokojniejszy, jak będzie mial wypoczętą i szczęśliwą mamę:) pewnie też bym się zaryczała, ale prawda jest taka, że dzieciaczkowi się krzywda nie stanie, a Wam się należy odpoczynek!:)
Gosia, dzięki za Avonki;)

reklama
jeju, laski, ja odpadlam wieczorkiem okolo 9 i spalam kilka godzin, teraz mi sie nie chce spaaac, jak ja tego nie lubie....
A Natalka na nowym jakos sie przestawila i zasypia okolo 10!!! to jest dla nas szok , bo same wiecie, jak pozno lazila lulu. nowe mieszkanko jej sprzyja czy co?:)
moniczko, udanego wypadu i wracaj kwitnąca i zadowolona!!

hej dziewczyny

pamiętacie mnie jeszcze? :)

Mam pytanie, wiecie może o której godzinie zaczyna się parada w Dublinie??
pozdrawiam

Cześć dziewczyny. Długo tu nie zaglądałam, a widzę, że dużo się dzieje. Pozdrawiam wszystkie Mamusie i ich Dzieciaczki!!!

reklama
A ja wrocilam :)
Bylo super.
Gosia - musze do Ciebie wpasc po te kremy , tylko kiedy?
No i moze jakies spotkanie przy kawce? - moze byc u mnie
Musimy jednak sie zebrac w ciagu 2 tyg bo potem lece na dwa tyg do polski.
Pozdrawiam

Do góry