reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
a te klocki DUPLO to sa duze czy male bo ona wszystko do buzi bierze!!
aine-dziekuje ci za sliczna kurteczke jest akurat ijuz bede jej zakladac i ta zabawke fotelik sliczny juz tanczyla na nim
olga-mi sie dostalo tylko 2 pierogi bo dla kolezanek mama mowi ze to sa
amelia dzisiaj miala goraczke mozze to od zebow albo od szczepionki ktora mial tydzien temu

Dziewczyny, ja Wam nie powiem , ile już zjedliśmy pierogów od Wioli, bo się wstydzę!!:D sa przepyszne, takie prawdziwe domowe, mamine, doprawione i w ogóle...mmmmmmmmmmm...Zamówiliśmy jeszcze 100:D

helloo!
Olga79- zgadzam sie z Toba BRAK CZASU NA WSZYSTKO-goscie dzis zjedli prawie caly bigos, ale nie zamierzam gotowac nowego:no:
jutro sprzatanie, w srode pieke ciasta - juz kupilam skladniki bede robic tez to ciasto od Ani wiec napisze jak mi wyszlo- niestety nie mam reki do ciast ale postaram sie z calych sil:tak:, mala dzis plakala caly wieczor wiec rece mamy do samej ziemi, ale usnela na szczescie wiec mam nadzieje ze bedzie juz ok:-), uciekam i dobrej nocki zycze wszystkim:-D

reklama
Do góry