reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MAMY Z RZESZOWA

Cześć dziewczyny.To ja założycielka tego wątku.Widzę że zaczyna się tutaj jakiś ruch.To może ja troszkę o sobie.Jestem mamą 3,5 letniej Sandry a za kilka miesięcy tzn.w czerwcu zostanę(mam nadzieję)mamą kolejnej pociechy.Rodziłam na Szopena i bardzo sobioe chwalę ten szpital.Teraz tez mam zamiar tam się udać.Widzę że dużo rozpisujecie się na temat dobrych pediatrów.Poza doktorem Stasiukiem(o którym już była mowa) tak z czystym siumieniem mogę Wam polecic tylko jednego lejkarza dr Szczypiór.Przyjmuje w przychodni Palo-Med ( w domu Seniora)na osiedlu Podwisłocze.tel 8579362/. Oczywiście przyjeżdża też na wizyty domowe (60 zł) o każdej porze dnia i nocy.Świetny,naprawdę świetny fachowiec no i oczywiście z fantastystycznym podejściem do dzieci.)Pozdrawiam wszystkie mamy -te obecne i te przyszłe.
Agnieszka

reklama
Mamo Agnieszko gratuluję kolejnej pociechy w drodze ;D wiesz już czy to chłopaczek czy dziewuszka ???

Agnieszka, gratulacje :) ;D Jak sie czujesz? A jak starsza cora na braciszka albo siostrzyczke :)
mozesz mi podac telefon kontaktowydo dr szczypiora, tak w razie czego, odpukac :)

dziorka, to juz pewnie jesTes po :) GRATULACJE !!!!! ;D ;D ;D ;D

Dołączam sie do gratulacji i prośby o nr telrfonu - oby sie nie przydał! :laugh:

pozdrawiam
ywka

Dzięki dziewczyny:).Niestety nie wiem czy to będzie syn czy kolejna córka.Na oststnim USG dzidzia się poprostu na mnie wypięła i nie pokazała co ma między nóżkami :laugh:.Co do starszej pociechy to na razie jest ok-niby się cieszy i robi juz plany jak podzieli zabawki i nas-tzn.jej będzie tatuś a dzidziusia będę miała ja.A numerki do doktora Szczypióra proszę bardzo-
Przychodnia Palo-Med-017/8579362
dom-017/8627509
kom.0602199374.
Oby Wam się nie przydały.

tez odpisalam sobie tel. :D
na podwislocze mam troche daleko, ale popytam, czy np. gdzies w srodmiesciu szczypior nie przyjmuje,
chyba zmienie lekarke - moja corka nie boi sie obcych, ale nowej lekarki jakos nie zaakceptowala, a Stasiuk przyjmuje ostatnio tylko prywatnie :(

macie moze jakies doswiadczenia z usg glowki?
chcialabym zrobic i szukam dobrego specjalisty

Ineczka, jesli chodzi o usg glowki, to nie znam specjalisty, ale chodzimy na Lwowska do dr Chmaj do chirurga urologa i nijak sie ona ma do usg glowki, ale ostatnio jak bylismy to pierwsze co zrobila to zrobila usg glowki, no i mowila to samo co nasz pediatra, wiec cos sie musi znac, ale mysle, ze znajdziesz na pewno jakiegos specjaliste na Lwowskiej, tylko musisz miec skierowanie od rodzinnego.
pozdrawiam

reklama
Ineczka ja robiłam małemu usg główki w Medicorze u dr. RUSINA jest podobno najlepszy w Rzeszowie tylko że taka przyjemność kosztuje 100. On przyjmuje na Jabłońskiego i robi to w 3D tyko trzeba długo czekać na to badanie no chyba że ma się wtyki ;D

Do góry