reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

Dokładnie ja też miałam w 1 ciązy problem, a ta ostatnia ciąża była 6 bo reszty nie donosiłam.
Lekarz dał mi po wizycie skierowanie na IP z podejrzeniem niewydolności w 20tc miała 26mm. Założyli wiec szew a przy 18mm w 32tc pessar w 36 urodzilam.

reklama
no
Dokładnie ja też miałam w 1 ciązy problem, a ta ostatnia ciąża była 6 bo reszty nie donosiłam.
Lekarz dał mi po wizycie skierowanie na IP z podejrzeniem niewydolności w 20tc miała 26mm. Założyli wiec szew a przy 18mm w 32tc pessar w 36 urodzilam.[/QUOTE
aha czyli ogólnie jakby coś się działo nie daj Boże to mnie położa w szpitalu. A do jakiego lekarza chodzisz/chodziłaś w pf?

Drogie mamy i przyszłe mamy z Rzeszowa, mam na wymianę dwa świetne body kopertowe, jedno różowe a drugie różowe z białą oblamówką - białe nigdy nie ubrane (nie zdażyliśmy założyć,bo nam dziecię urosło). Różowe - ubrane dwa razy. Oba porządnie uszyte z polskiej bawełny i polskiej firmy. Do tego dorzucę pajacyk z Pepco i czapeczkę, która od początku była na nas za mała, więc ani raz nie noszona. Wszystko w rozmiarze 56. Wymienię na małą paczkę pampersów Tesco Loves Baby lub Dada, choć wolę te Tesco. Nie umiem tu wstawiać zdjęć, więc jeśli ktoś zainteresowany pokażę na fb.

O to tylko ja typowo z Rzeszowa? ;)
Coś się zaczyna dziać, odzie to w dobrym kierunku :) chętnie tez bym się gdzieś wybrała, kogoś poznała, nawet z wózkiem ;)
Ciężko czasami zorganizować sobie czas tylko na wyjście dla samej siebie, ale przecież dzieci to żaden problem. Wiedziałam co robię i z czym się to wiąże, wiec to nie jest jakiś balast. Chociaż niektórzy może i tak uważają...
hej dziewczyny, ja też jestem z Rzeszowa, tzn z okolic a do Rzezszowa przeprowadziliśmy się w kwietniu. Córeczka ma prawie 1,5 roku i też chętnie poznam inne mamy z Rzeszowa. Pozdrawiam :)

reklama
Do góry