Cześć dziewczyny
W poniedziałek byłam na wizycie i dostaliśmy w końcu zielone światełko .
Leczę się teraz u dr Przybycienia w Tarnowie , ale ten nie prowadzi całej ciąży , więc stąd moje pytanko...
Szukam dobrego lekarza bądź doktorki , który poprowadziłby moją ciążę , która zacznie się mam nadzieję w tym cyklu... w przyszłości chciałabym rodzić w profamilii i też zalezy mi na doktorze , który tam pracuje , aby w razie szpitala , krwawienia , ktoś mnie tam znał .
Takiego co będę mogła do niego zadzwonić czy napisać jak coś by się działo poważnego lub niepokojącego a , który nie odpisze " że moze tej ciąży wcale nie było " kiedy ewidentnie jakas była .
Z racji , że dr P nie przepisuje heparyny , a do tej pory na niej też próbowałam , bo jestem po 4 poronieniach i mam mutacje , trzeba mi lekarza co by ją pisał całą ciążę ... ostatnio chodziłam do Łozińskiego , on mi pisał , ale się na nim zawiodłam bardzo , i nie było większego mądrego zainteresowania z jego strony , kiedy potrzebowałam i nie wiedziałam co mam robić .
Jakbyście były tak miłe kogoś mi doradzić :/
Słyszałam o dr Homa , Lewandowskiej , doktorze Magoniu , Michał Zamorski , że są spoko ale nie wiem czy by mi pisali zastrzyki . Jeśli macie również kontakt meilowy lub tel do jakiegoś lekarza dobrego to chętnie przyjmę aby się skontaktować i podpytać .
Dziękuję z góry