reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

@Katerina1985 ja mam lekarza , jednego z najlepszych teraz... ale on ciążę prowadzi do 12 tyg i tez przyjmuje w Tarowie ...taki doktor bardziej od utrzymania ciąży , dlatego załatwiam żeby mieć lekarza na miejscu w szpitalu co będzie mnie prowadził , będzie pod telefonem , i będzie pisał recepty , których potrzebuje ... wiesz po tym co za mną muszę być obstawiona do przodu tym bardziej , że w każdej chwili może być znowu krwawienie i kto się wtedy mną zajmie , wolę miec kogos kto mnie zna na oddziale alno kto da znać , że jestem jego pacjentką

reklama
do jakiego lekarza chodzice z Szopena ? ..opinie są podzielone ja własnie nie słyszałam dobrych o tym szpitalu wiecej o lwowskiej i pf .. jestem dopiero w 16 tyg wieć mam czasu do podjęcia decyzji ale chyba jednak bardziej za pf jestem

do jakiego lekarza chodzice z Szopena ? ..opinie są podzielone ja własnie nie słyszałam dobrych o tym szpitalu wiecej o lwowskiej i pf .. jestem dopiero w 16 tyg wieć mam czasu do podjęcia decyzji ale chyba jednak bardziej za pf jestem
Katarzyna Pas

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Hej dziewczyny, czy któraś z Was chodziła do pf w ciąży i w miedzy czasie leżała tam w szpitalu? z powodu np. niewydolności szyjki macicy itd..jak to jest, jezeli cos sie w ciąży dzieje to położą mnie na szpital tam na nfz tak jak w przypadku porodu..???

Mam kilka ubrań ciążowych do odsprzedania w rozmiarze M (stanik do karmienia nowy z metką M/L, jeansy bardzo wygodne z regulowanym pasem, tunikę i leggins XL). Jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv.

Hej dziewczyny, czy któraś z Was chodziła do pf w ciąży i w miedzy czasie leżała tam w szpitalu? z powodu np. niewydolności szyjki macicy itd..jak to jest, jezeli cos sie w ciąży dzieje to położą mnie na szpital tam na nfz tak jak w przypadku porodu..???
Jeśli się zgłosisz tam na IP, to jeśli po badaniach stwierdzą, że musisz zostać, to będziesz przyjęta na NFZ. Tak jak i w każdym innym szpitalu, do którego się zgosisz z dolegliwościami.

Jeśli się zgłosisz tam na IP, to jeśli po badaniach stwierdzą, że musisz zostać, to będziesz przyjęta na NFZ. Tak jak i w każdym innym szpitalu, do którego się zgosisz z dolegliwościami.
a dajmy na to ze ktos ma problem z woreczkiem żółciowym w ciazy i od rodzinnego lub specjalisty ale nie z pf ma skierowanie na szpital, to co moge z takim skierowaniem sie zgłosić do pf? kurcze bo jestem z innego miasta, w rzeszowie chodzę do pf, a w swoim mieście do rodzinnego z pozostałymi sprawami. W razie ewentualnej sytuacji chcialabym wiedzieć czy przyjmą mnie na nfz ze skierowaniem od lekarza spoza pf

a dajmy na to ze ktos ma problem z woreczkiem żółciowym w ciazy i od rodzinnego lub specjalisty ale nie z pf ma skierowanie na szpital, to co moge z takim skierowaniem sie zgłosić do pf? kurcze bo jestem z innego miasta, w rzeszowie chodzę do pf, a w swoim mieście do rodzinnego z pozostałymi sprawami. W razie ewentualnej sytuacji chcialabym wiedzieć czy przyjmą mnie na nfz ze skierowaniem od lekarza spoza pf
Ja byłam z niewydolnością szyjki i w pf i w kinice nr 2 bo miałam szew i pessar. Nie było żadnych problemów tylko czasem brakuje łóżek i mogą nie przyjąć

reklama
Ja byłam z niewydolnością szyjki i w pf i w kinice nr 2 bo miałam szew i pessar. Nie było żadnych problemów tylko czasem brakuje łóżek i mogą nie przyjąć
a to twoj lekarz dal Ci skierowanie na szpital czy na IP stwierdzili podejrzenie niewydolnosci szyjki i Cie zatrzymali? ile wtedy lezalas? pesssr/ szew zakladali w szpitalu? bo ja tez mam problemy z szyjka, narazie leżenie i leki, ale wczesniej w ciazy z synem bardzo dlugo lezalam w szpitalu i mialam wlasnie pessar. Teraz lekarz dal mi do zrozumienia ze historia sie powtarza z moja szyjka..

Do góry