reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

na głownej stronie forum Rzeszów u góry jest ogłoszenie, tam jest wszystko,ale jakbysmiała jakieś pytania to wal śmiało:)

----------------------
oj widzę że ogłoszenia już nie widać, to daję linka, bo to trzeba się zarejestrować na portalu www.aktywnemamy.pl i tam się zapisac na spotkanie

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie mamusie. Jestem nowa i od razu wpadam z pytaniem. Jakiego lekarza - ginekologa z Rzeszowa możecie mi polecić? Zależy mi aby taki lekarz pracował w szpitalu. Dużo dobrego słyszałam o dr Jacku Śliwie, Tomaszu Magoniu, Adamie Chruścielu. Chciałabym jeszcze poznać Wasze opinie. Jestem teraz w 8 tygodniu ciąży bliźniaczej.

Hej mamuśki!!
Możecie wypowiedzieć się na temat żłobków w Rzeszowie? Najbardziej interesuje mnie żłobek nr 9 „Puchatek”. Z góry dzięki :)

Gojka ja też chodzę do dr Wątora i baaardzo polecam;-) Jest świetny i dokładnie zajmuję się mną i moim Skarbeńkiem;-) Poza tym ma świetne poczucie humoru;-)

reklama
Do góry