reklama
Drogie mamy! czy ktoras z Was mieszka moze na osiedlu Gen. Zajaczka na Zolibozu? poszukuje jakiejs bratniej duzszy do spacerow z wozkiem...ja mieszkam tu: Osiedle Generała Zajączka Warszawa Pozdrawiam mamy
askkle
Fanka BB :)
Witam serdecznie,
przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:
Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.
Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS
NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam!
przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:
Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.
Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS
NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam!
Witam,
Ja też jestem z Bielan (Wrzeciono). Jako, że synek kończy 4 m-ce też zaczynam szukać atrakcji, zwłaszcza na nadchodzące jesienno zimowe dni
Co do lekarzy ZOZ - rozumiem przychodnia rejonowa, nie medycyna rodzinna, chodzimy do p. Barabas Rydel. Cały personel jakoś gorąco ją wspiera . Chodziłam też do Enelmedu i jakoś nie mam chyba szczęścia do pediatrów. Z całej tej zgrai jedna z bardziej dokładnych, ale jakoś tak bez przekonania. Jak by były potrzebne głębsze referencje to już chyba na priva
Pozdrawiam serdecznie
Ja też jestem z Bielan (Wrzeciono). Jako, że synek kończy 4 m-ce też zaczynam szukać atrakcji, zwłaszcza na nadchodzące jesienno zimowe dni
Co do lekarzy ZOZ - rozumiem przychodnia rejonowa, nie medycyna rodzinna, chodzimy do p. Barabas Rydel. Cały personel jakoś gorąco ją wspiera . Chodziłam też do Enelmedu i jakoś nie mam chyba szczęścia do pediatrów. Z całej tej zgrai jedna z bardziej dokładnych, ale jakoś tak bez przekonania. Jak by były potrzebne głębsze referencje to już chyba na priva
Pozdrawiam serdecznie
askkle
Fanka BB :)
witam raz jeszcze,
w związku z dużą ilością osob, ktore obserwowały aukcje niani elektronicznej, pozwole sobie raz jeszcze wrzucic tu link do nowej aukcji, gdyz 2 dni temu nianie zakupila Pani, jednak sie rozmyslila, wiec wystawiam nowa aukcje i zapraszam
NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (752178732) - Aukcje internetowe Allegro
w związku z dużą ilością osob, ktore obserwowały aukcje niani elektronicznej, pozwole sobie raz jeszcze wrzucic tu link do nowej aukcji, gdyz 2 dni temu nianie zakupila Pani, jednak sie rozmyslila, wiec wystawiam nowa aukcje i zapraszam
NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (752178732) - Aukcje internetowe Allegro
A ja Was zapraszam - może nie do tak wypasionego miejsca jak Hopsi - ale do Klubu Mam i Tatusiów na Bielanach.
Szczegóły na Mamy z Bielan, mamajoanna41@gazeta.pl
Będziemy się spotykać dwa razy w tygodniu we wtorki i czwartki w godzinach 10.30-12.30 w Domu Kultury na ul. Cegłowskiej 39
oraz w soboty od 12.30 w Bajkolandii na Bemowie ul.Powstańców Śląskich 106D
Szczegóły na Mamy z Bielan, mamajoanna41@gazeta.pl
Będziemy się spotykać dwa razy w tygodniu we wtorki i czwartki w godzinach 10.30-12.30 w Domu Kultury na ul. Cegłowskiej 39
oraz w soboty od 12.30 w Bajkolandii na Bemowie ul.Powstańców Śląskich 106D
Jest tylko jeden minus - strasznie trudno stamtąd wyjść )
Jak tak zachwalacie to i my sie wybierzemy jak sie tylko maly obudzi. Nawet sloneczko wyszlo wiec sobie moze poszaleje. Na razie tylko widzialam plac zabaw w Ujazdowskim i tez byl z miekkim podlozem ale reszty nie pamietam bo to bylo przed ciaza i na takie rzeczy sie wtedy nie zwracalo uwagi jeszcze
Jakie sa jeszcze rozrywki dla maluchow na Zoliborzu/Srodmiesciu no i ogolnie w Warszawie? Czy sa tego typu miejsca:
Gambado - Gallery
Bromley Mytime - buzz zone at the Spa
reklama
Hej! Witam w pochmurną niedzielę. Mam takie pytanko: czy któraś z Was chciałaby parę ubranek dla chłopca w rozmiarze około 92? Zabraliśmy do Warszawy kilka rzeczy, które są już za małe na mojego Olka, a nie znam tu nikogo z dziećmi w takim wieku. Na chwilę obecną są to dwie pary spodni, jedne prawie nie noszone, z metki niby 86, ale miały podwijane nogawki i po odwinięciu Olek nosił je jeszcze spokojnie na 98. Coś jak jeansy, grafitowe i jasnobeżowe. Do tego pomarańczowa koszulka z długim rękawem, rozmiar 92. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana to czekam na wiadomość, chętnie oddam te ubranka, bo są w dobrym stanie i spokojnie jeszcze komuś połużą