reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z okolic Bielan, Bemowa i Chomiczówki

reklama
Tuż koło Hali Marymonckiej, na Sadach Żoliborskich.
Możemy się umawiać na spacerki na Kępie Potockiej :tak:

ja moge sroda, czwartek lub w nastepnym tygodniu, o ile nie bedzie jakiejs katastrofy ;)

na kepie potockiej gdzies? ja mam rzut beretem, ale dla was obu to kawalek drogi

stopi69: ty masz dwie corki? czy to podwojne imie?
AsiaKC: ty z dwojka na spacery chodzisz jak rozumiem? chyba ciezko tak z dwoma maluchami?

ja moge sroda, czwartek lub w nastepnym tygodniu, o ile nie bedzie jakiejs katastrofy ;)

na kepie potockiej gdzies? ja mam rzut beretem, ale dla was obu to kawalek drogi

AsiaKC: ty z dwojka na spacery chodzisz jak rozumiem? chyba ciezko tak z dwoma maluchami?

hehe faktycznie teraz sobie uswiadomilam, ze to moze wygladac jak dwie cory, blizniaczki :-) Mam jedna , tylko ja bardzo chcialam Zoje, ale wygralo imie Lena (nacisk taty malej :-) ), wiec Zoja ma na drugie.

Ja w srode i w czwartek tez moge. :-)

reklama

Ja mogę w sumie prawie codziennie od jakiejś 10tej do ok 13tej się umówić - zależnie od pogody oczywiście.

Teraz (w powyższych godzinach) chodzę na spacery tylko z Minisią. Ale i z dwojka i z trójka nie jest jakos trudno (chyba ze obaj chłopcy sa na rowerach - wtedy brakuje jednej, długiej reki ;-) ), tylko zmienia sie cel spaceru i ladujemy przy jakims placu zabaw.

Tymczasem moje dzieci starsze się przedszkolują - Łukasz do 13.30 a Paweł do 16tej. Niestety Łukasz obecnie ma kryzys i na razie chcę być blisko jego przedszkolka (jest przy skrzyżowaniu Broniewskiego i Trasy) żeby móc szybko podejść do niego w razie problemów.
Z mojej strony więc Kępa Potocka bardzo chętnie (wcale nie mam tak daleko) ale jeszcze nie teraz. Teraz wolałabym Sady lub Park Olszyna? W czwartek, bo sroda to ostatni dzien w komplecie...

Do góry