reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

Hejka
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULII:-):-):-):-:-)milego swietowania:-)
A ja znow nic nie zrobilam,kolezanka mnie odwiedzila:-)pogaduchy:-):-D Mialam robic Konradkowi pokoik:-)och nie moge sie zebrac ale w koncu musze:baffled:tatus oczywiscie nie zadowolony ale coz musze sprobowac moze bedzie lepiej sypial:-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Juleczki w tym ważnym dniu dla niej..
Jak to dobrze że piszecie o tym zwrocie pieniędzy za przedszkole że oboje rodziców musi pracować aby dostać ten zwrot.
Tak więc ja będę musiała zacząć szukać jakieś pracki aby dostawać z reweniu tą kaske.
Dzięki serdeczne dziewczynki za tak cenną informację.

Czesc dziewczynki , widze ze przygotowania u was ida pelna para.U mnie jak narazie choinka ubrana i porzadki zrobione.;-)Mam u siebie babcie kucharke takze gotowanie mam z glowy:tak:o.
Kwiateczek ja czesto jestem w Bostonie u tesciowej,wiec jak kiedysbedzie sie mi nudzic u niej to poprosze meza zeby mnie podwiozl do Skegness bo to nie daleko ,wiec poznalabys przynajmniej jedna z nas .A moze ty sie kiedys do nas wybierzesz?:-)
A dla pieknej Julietki najszczersze zyczenia :

´´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´
´´´´´´¶¶´´´´¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶ ´¶¶¶¶´´
´´´´´´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶´¶¶ ´´´´¶´
´´´´´´¶´´´´´´´´´´¶´¶¶¶¶¶¶ ´´´¶´
´´´´´¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´´´¶¶¶¶¶ ´
´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶ ´
´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶ ´´
´¶¶¶´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´¶´´
´´´¶´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´¶´´
´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´¶´´
´´¶¶¶´´´´´´´´´¶¶¶´´´´¶¶´´´¶¶´´
´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´
´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´´
´´´¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´
´´´¶´´´´¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶´´´¶´´´´´
´´´¶´´´´¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶¶´´´´
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶´´´¶¶´´
´´¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶´´
´¶´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´¶´´
´´¶´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´¶´´
´´¶¶´´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´¶¶´´´

Kolorowych snow.....
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki
Od cioci Marzenki i Nikusia

Pozdrowionka kobitki:-)

Czesc dziewczynki

Kwiateczek jak bede to dam znac wczesniej znac,ale to po nowym roku bo teraz pojade w swieta.:-)

Gabids nie bylam bo przyjechala do nas babcia mojego meza i pojechalismy do tesciowej .Do tej pory nie moge przezyc , ze mnie ominela impreza roku;-)

Pozdrawiam

Witam przed świątecznie
Dziewczynki mam do was pytanko gdzie w Nottingham można kupić rożek dla noworodka.
Obeszłam już wszystkie możliwe markety typu Victoria Asda Brodmasz TKmax
Dziękuje z góry za odpowiedź

reklama