reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

Dziewczyny z tym sokiem to pewnie indywidualna sprawa.Ja nie pilam bo tez mi ktos tak poradzil wiec na 100%nie wiem:sorry: lepiej dmuchac na zimne w szgegolnie przy koncowce:tak:
ZOBACZCIE SAME JAK SIE RWIE kurcze a dupcia mu sie trzesie:no:tak mu sie spodobalo zew wykorzystuje wszystko lawe.lozeczko moja noge a dzis jeszcze stanal przy drzwiach:szok::szok:

Zobacz załącznik 105007

Zobacz załącznik 105008

Zobacz załącznik 105009

reklama
witam
Gdzie sie wszystkie podziewacie:szok::szok:tylko ja tu zostalam:szok:calkiem samutka:szok::-D:-D
ide zupke zmielic bo maly juz kweka:-)pewnie przedswiateczny szal u Was:-);-) u mnie pewnie bedzie od poniedzialku:-)wszystko zostawilam na ostatni tydz:-)bede fruwac:-D:-D papa

kwiateczke nie zostałaś tu całkiem sama ja tu zaglądam od czasu do czasu he he.
A mnie się nic nie chce robić na święta są to moje w sumie pierwsze święta na obczyźnie i może dlatego nie odczuwam tej atmosfery świątecznej.
Najlepiej to bym nic nie robiła żadnych potraw.Ale jednak coś trzeba zrobić dla ukochanego i dziecka.

moja Jule do przedszkola bede dawac w nowym roku - juz na pewno. dzis nawet dostalam list na temat zwrotu kosztow za nursery. takze skorzystamy bo dziecko ma juz zdecydowanie za duzo energii i mnie brakuje pomyslow na zabawe..a wsrod dzieci to wiadomo zawsze inaczej:tak:

a my sie przygotowujemy do jutrzejszego swieta:)czyli drugich urodzinek Juliettki,
0036.gif

akurat przyjezdza moja mama takze razem zrobimy pysznego torta z kremem truskawkowym:-D. a poniewaz Jula nie lubi takich wynalazkow takze prawie caly bedzie dla mnie;-):-D;-). yummy.

no i wreszcie zaczne jakies swiateczne porzadki i przygotowania bo to czasu juz niewiele...

pozdrowka dziewczynki!

Znowu pusto na forum sie zrobilo ostatnio:confused:
Gudrun dla malej solenizantki

Tinkerbell_birthday.gif

I jeszcze buzaki od Angelki,Fabka i cioci gabids.
A z tym tortem to nie badz taka przeslij kawaleczek ja tez taki lubie:-)

Dziewczyny jak chcecie to mozecie wysylac dziadkom do polski zdjecia za Free.Wyprobowalam i naprawde to dziala.Fajna sprawa.
Canon - Your Print

I jeszcze raz sie przypomne o te zdjecia z mikolajek.Jak macie jakies nasze to poprosze o wysylke na email.

Wszystkiego najnajnajlepszego JULECZKO !!!:-):-):-)
A a torcik z masa truskawkowa to mi slinka cieknie :))) mniam:tak:

Kamila a jak to jest z przedszkolem, czy nie musicie oboje pracowac, zeby dostac zwrot kosztow?? Czy Ty pracujesz?

a ja ostatnio ostro zabralam sie do przygotowan swiatecznych i chyba troche sie przeforsowalam (juz nie te lata:tak:), troche polamana sie czuje, chyba mnie bierze przeziebienie:wściekła/y: :szok:, kurcze na same swieta w dodatku od jutra mamy juz gosci:-(, przyjezdza tesciowa i szwagier...,
no ale moze dam rade - mam nadzieje...

reklama
dziekuję w imieniu Juliettki za zyczonka:-D
a z tym tortem to jeszcze nic pewnego bo mama wczoraj nawalila i zlapala lenia i nie upiekla biszkopta:wściekła/y:. ale jeszcze moze wieczorkiem zdarze..bo teraz chcemy z mala gdzies wyjsc do playcentre..

martag- tak zeby miec zwrot kosztow trzeba pracowac albo sie uczyc - oboje powyzej 16 godz. od przyszlego roku mam zamiar czegos poszukac..(narazie mam tylko 12 godz wiec to za malo)

gabids - jak znajde chwilke przejrze fotki i podesle

no nic idziemy swietowac:-D