reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

reklama
Czesc,
Tak zabawa byla bardzo udana moim zdaniem i Fabian potwierdza.Wylatal sie za wszystkie czasy,malo nog nie pogubil.Mam tylko nadzieje ze w tym szalenstwie nie stratowal zadnego malucha.Angelka tez szczesliwa.
Dziewczyny mam prosbe jesli moje brzdace utrwalily sie na waszych aparatach to poprosze o przeslanie na gabids@wp.pl. Wiem ze Justyna robila mi i malej zdjecia przy mikolaju..Z gory dziekuje:)

Cześć dziewczyny!! No widze ze dzieciaki znów miałay super zabawe...i nie tylko:-)
Mam do Was pytanko, macie jakis dobry sposób na grype? Tylko nie mleko i czosnek bo to nawet przez zeby mi nie przejdzie:-)A lekarst nie moge brac...ale moze macie jakies domowe sposoby.Z góry dzieki i pozdrawiam

Cześć dziewczyny!! No widze ze dzieciaki znów miałay super zabawe...i nie tylko:-)
Mam do Was pytanko, macie jakis dobry sposób na grype? Tylko nie mleko i czosnek bo to nawet przez zeby mi nie przejdzie:-)A lekarst nie moge brac...ale moze macie jakies domowe sposoby.Z góry dzieki i pozdrawiam

Napewno wiesz ze to grypa?Czy silniejsze przeziebienie.Jesli to pierwsze to w Twoim stanie lekarz jest wskazany bo z grypa nie ma zartow.Pozatym mozesz brac paracetamol.Zdrowka zycze.

kis tak jak gabids napisala mozesz brac paracetamol i polecam syrop z cebuli i inhalacje, no i hektolitry herbaty z cytryna i miodem albo sokiem malinowym, pamietam w 8 miesiacu mnie zlapalo mocne przeziebienie i tak sie sama leczylam,

a jesli chodzi o zabawe to potwierdzam, ze byla przednia, moje dziecko tak sie wybawilo, ze zasnela jak tylko wsiadla do samochodu,

i tez tradycyjnie prosze o przeslanie fotek jak sie do kogos zalapalismy
pozdrawiamy

Ostatnia edycja:
WITAM
WIDZE ZE ZABAWA BYLA PRZEDNIA:-)
Kis na przeziebienie to zro jak radzi nafnia tylko bez soku malinowego bo wywoluje skurcze:no:ja zawsze pilam hektolitry herbaty z miodem i cytryna i mleko z maselkiem:tak:paracetamol mozesz barc do 8szt chyba na dobe:-)jesli jestes bardziej chora to idz do lekarza.Ja bralam antybiotyk w ciazy,amoxycyline,niestety sie nie moglo obyc:no:
A wiecie moj maly spryciarz zaczyna wstawac na nogi:szok::szok:bosh...az sie boje co on wymysla a ma dopiero 7 mies:szok:

Dzięki Dziewczyny...no mam nadzieje ze nie bede musiała brac antybiotyku. Poczekam jeszcze do srody i jak mi nie przejdzie pojde do lekarza.
Kwiateczek tego nie wiedziałam ze sok malinowy wywołuje skurcze...kurcze a ja wypiłam cały słoiczek i zjadłam wszystkie maliny ,mam nadzieje ze skurcze mnie nie dopadna, bo zostało mi jeszcze 5 tyg.
A jak wam ida przygotowania na świeta?bo ja rano wstaje i juz jestem zmeczona
Pozdrawiam

hej dziewczyny co z tym sokiem? to prawda? wiem ze herbata z liscia maliny wywoluje skurcze ,ale o soku to nie wiedzialam:no: ,
kis ja tez w 8 miesiacu pilam sok malinowy i nie mialam skurczy;-)
kwiateczek brawo dla maluszka, szybko sie bierze do wstawania:-)
pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny
Z tego co ja pamiętam to też herbata z liści malin wywołuje skurcze ale nie sok z malin.
Kwiateczek silnego masz synusia jak już wstaje na nóżki.
Moja córeczka miała 9m4d jak zaczęła chodzić a na roczek to już biegała..

Mam pytanie czy któraś z mam posyła dziecko do prtzedszkola tu w Nottingham??
Ja chce posłać moją córeczkę do przedszkola mamy nawet już przedszkole wybrane,ale chciałam się dowiedziec gdzie wy swoje dzieci posyłacie i jak to wygląda w skali miesiąca tzn.opłaty.
z góry dziękuje za odpowiedź.