reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

reklama
hej
gudrun ja nie mam zadnych planow ani na jutro ani na piatek wiec pasuje mi kiedykolwiek:-), mozemy sie dostosowac i tak samo jesli chodzi o godzine:tak:.

Jak wszystkim odpowiada to moze byc juz jutro, moze okolo 12.00 -lub 13.00:confused: a co wy na to?

Gabids szkoda ze centrum ci nie pasuje, bo bardzo dawno sie nie widzialysmy i chetnie bym sie spotkala, Angelka juz tak pieknie urosla, widzialam ja na nk.
A Marry Potter to dla mnie cos bardzo tajemniczego i daaaaaaaalekiego:-(, nie mam pojecia nawet gdzie to jest:no:, a dojazd tam pewnie by mi zajal ze 2 godz (a z moja znajomoscia autobusow to moze i wiecej:zawstydzona/y:)
buziaki, mam nadzieje ze wkrocte nam sie uda spotkac :blink:

hej
to chyba bylo najkrotsze spotkanie w naszej historii;-), ale dla nas bylo za pozno juz zeby jechac na forest, myslalam ze posiedzimy w brodmarsh...:tak:

a jak wam sie udalo gudrun i marzena nie przewialo was na tym placu zabaw?:-p
pozdrawiam

Nafnia przewialo nam tak ze pol nocy nie spalam bo mojego N ikodema tak ucho bolalo ,myslalam teraz ze jest lepiej ale znow to samo .I tak to sie skonczylo ze musze isc do lekarza bo niema pojecia co takiemu dziecku na ucho pomoze :no: mam nadzieje ze nie skonczy sie tym ze wroce do domku tylko z paracetamolem;-)pozdrawiam i do nastepnego spotkanka moze juz jednak w broadmarchu

nas tez przewialo na forescie..
to miejsce jest jakies dziwne bo tam zawsze wieje niemilosiernie:baffled:

a wiecie mamy miejscowke na nasza pospotkaniowa herbatke lub kawke.:tak:
ta nowa restauracja na hyson green: karczma pod zbojem. bylysmy tam z justyna rozwmawiac z szefowa:-) ostatnio i chce ona m.in zorganizowac andrzejki dla dzieci oraz oczywisice zaprasza mamy na spotkanka..
czemu by nie skorzystac jesli to bardzo blisko od placu zabaw na forescie?

Ostatnia edycja:
i znowu nam forum padlo..:rofl2:
wiem ze Justyna ma wystosowac do mam mega posta, moze po nim jakas dyskusja sie zawiąże..
czy u nikogo nic sie nie dzieje? nawet jesli nie, to chociaz napiszcie ze zyjecie:-D, takie male sprawdzenie listy obecnosci:-).
jak "stare" mamy nie bede pisaly nic, nawet o tym ze im sie pisac nie chce:-D, to zadne nowe nie dolacza, bo po co sie dolaczac do martwego forum..takie to proste..a nie chcemy chyba zeby nasze babyboom umarlo smiercia naturalna!:no:

amolendowska - co u Ciebie? jak sobie radzisz jako mama?
edziula - co tam u Ciebie slychac??
anka1234 - Ty to juz w ogole o nas zapomnialas!!:-)tak dawno sie nie widzialysmy..:-(
martag - jak tam Mikolajek juz zdrowy??
betsuu - ostatnio spotkalysmy sie na miescie i zapraszalysmy na andrzejki :-)(o ulotkach skontaktuje sie na priv),
gabids - w piatek w mary potter? tym razem na pewno?
nafnia - wypadaloby spotkac sie ponownie, na dluzej niz 5 min:-p

i wszystkie nowe mamy ktore sie przedstawily i teraz milcza..co u WAS??
piszcie piszcie piszcie!!:happy:jestesmy ciekawe jak tam ciaza i Wasze nastroje..

pozdrawiam.

kamila.

reklama
no wlasnie
piszcie piszcie:tak:....
duzo mam sie przedstawilo i zamilklo:-(, dlaczego?
a moze my wszystkie zapadlysmy w sen zimowy:-p:rofl2:;-)
gudrun napisz wiecej o tych andrzejkach, moze my sie wybierzemy...
no i spotkanie jak najbardziej , bo my juz zapuszczamy korzenie w domu:-D