reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

Gabids ,nafnia bylyscie na spotkanku bo tez bym sie wybrala

Nie nie bylam na spotkaniu bo odbywaja sie w godz,ktore kompletnie mi nie odpowiadaja i jeszcze dojazd na Sneinton tez zabiera czas.

Dziewczyny na Hyson w Marry potter jest nowy sure start daloby rade tam sie spotykac od czasu do czasu?Gudrun co Ty na to?

reklama
Dziewczyny kochane dajcie mi namiary na jakieś sklepy gdzie można kupić wszystko dla dzidzi(w miarę normalnej cenie) np.łóżeczko, przewijak, wózek itd. Mieszkam w okolicy Nottingham.Dzięki za pomoc.

Nafnia nie musisz jechac sama mozesz poprosic kogos z rodziny zeby wzial na siebie i ci przeslal

A ja to chetna jestem na spotkanku gdziekolwiek by to bylo bo w domu sie mi nudzi

Niestety nie robilam tu wyprawki dla dzidziusia , ale jak Ci moge doradzic to na carboot w niedziele mozna kupic wszystko tzn chodzi mi o lozeczko ,przewijak i sliczniusie ubranka,tyle ze niektorzy nie lubia uzywanych mi to nie przeszkadza wiec polecam:-)

pozdrawiam

Dziewczyny kochane dajcie mi namiary na jakieś sklepy gdzie można kupić wszystko dla dzidzi(w miarę normalnej cenie) np.łóżeczko, przewijak, wózek itd. Mieszkam w okolicy Nottingham.Dzięki za pomoc.

Jesli wolisz nowe rzeczy to polecam Mothercare,John Lewis,ubranka w Primarc,H&M,Adams,matalan.Albo z drugiej reki na Carboot.Mozesz tez kupic na Ebayu nowe i uzywane rzeczy.

czesc dziewuszki!:-D
wreszcie jestem. po powrocie z upojnego tygodnia w polsce:-p
widze ze forum sie rozkrecilo, wreszcie!:-)
witam serdecznie wszystkie nowe mamy!:tak:

takie szybkie odpowiedzi: odnosnie dekodera to widzialam na naszej kalsie jakis gosc sie reklamuje ze zalatwia. artur satelita czy jakos tak. nafnia znajdz go i napisz do niego, moze obedzie sie bez lotu do polski

polozna - ja zawsze odwiedzialam ja, ona ani razu mnie (dopiero po porodzie), jak sie przygotowywalam?: na kartce po angielsku najczesciej ze slownikiem w reku pisalam co mnie interesuje, nurtuje o co chce zapytac..no i czytalam duzo o ciazy z roznych ulotek materialow, internecie - i tez po angielsku by wiedziec jakie sa realia tutaj. mysle ze nie ma sie co stresowac, bedzie dobrze. :tak:ja tez sie dziwilam czemu wizyty sa tylko raz na miesiac albo nawet rzadziej. ale jak wiadomo anglicy niczym sie zbytnio nie przejmuja..:baffled:

spotkanka - tak na mary potter jest to nowe centrum w poniedzialek mamy sie spotkac z jakas pania, ktora ma nam pomoc sale zdobyc wlasnie tam. bedziemy z justyna informowac na biezaco:tak:

a sklepy - to chyba tylko takie sa jakie dziewczyny polecaly. ja swojego czasu sporo rzeczy kupowalam na ebayu i raczej zawsze bylam zadowolona. a jesli chcesz uzywane moze ktoras z nas ma na zbyciu to czy tamto. pytaj:happy2:

a tak poza tym u nas w domu remont teraz straszny wiec chetnie na spotkanko gdzies wyskocze. okropnie cuchnie farba, rozpuszczalnikiem i innymi dziwnymi substancjami wiec to na pewno nie jest miejsce dla dziecka. piszcie tylko gdzie i kiedy.

pozdrowka!:cool2:

Gudrun na Hyson w sure start maja taka fajna poczekalnie z zabawkami i mysle ze pwinni pozwolic na spotkanko paru mam.Ja bede w przychodni w czwartek i w piatek rano wiec oge zostac na ploty:-p;-)

reklama