cześć dziewczęta:-)Ale to forum ruszyło z kopyta az miło
Witam nowe mamusie
larwowa i baska wpadajcie i piszcie,piszcie.
nafnia,annaoxi mąż w piatek poruszył niebo i ziemie taką zadyme urządził.Mam nadzieje że to uspokoi tych gówniarzy.A jak nie no to juz zostaje policja i city council.
betsuuu próbowałam mleczko HIPP jest bardzo dobre i smaczne.Ja własnie miałam je podawać małej.Nie podaję bo pielegniarki mnie namówiły na SMA.Mój mąż pracuje w dziale zaopatrzenia supermarketu i mówł ze SMA najlepiej schodzi więc też miał argument.
annaoxi ucałuj Kinie i utulaj odemnie.Biedactwo rozchorowało się.Jak sie teraz czuje?
A mnie zmarwienia bo synek od pewnego czasu stracił apetyt.Własciwie to zawsze był nie jadkiem,ale teraz to przegioł normalnie.Nic mu nie smakuje,nic
W sklepie pytamy go co chce niech sobie kupi,ale w domu to ledwo to skubnie i już sie wygina na krześle i wymyśla cos innego aby tylko uciekać od stołu.Wiem że dzieci tak mają czasami,ale on traci tez na wadze!!!Widze to po mundurku,spodnie juz mu wiszą na tym suchym tyłku.:-(Nawet chipsy mu juz nie smakują
Nie wiem co się dzieje.Jakieś stresy ma czy co?
A Angelka ma dzisiaj szczepienie na grużlicę.Juz sie martwię czy bedzie płakusiała dzidziulka moja.
A przypomniało mi się miałam napisac o kompieli małej.Zachodzilismy w głowę co jest grane że ona tak sie zanosi po tej kompieli.I doszlismy do wniosku że denerwuje sie kiedy ja wyłanczam prisznic i robi się nagle tak cicho.Mam nadzieje że to oto chodziło