reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

Maniulka ciarki mi po plecach przeszły jak czytam o tym twoim znajomym:-:)-:)-:)-( kurcze to jest właśnie życie jak jest fajnie to fajnie a jak się pokrzani to...... współczuje rodzinie z całego serca.......

reklama
aniasm rømmegrøt konsystencja przypomina kasze manna, w smaku tez dosc, tylko ze robi sie z maki i smitany (rømme). alke ja zawsze kupuje gotowe, mozna tez dostac rissegrøt, to z ryzem. proszek miesza sie z mlekiem, i gotuje, a pozniej posypuje cukrem, cynamonem, troche masla i obowiazkowo wedzony bekon:-D:-D.
merybeth ja zawsze trenowalam plywanie i raczej silownia mnie nie pociaga, do elixi raczej zapisalam sie ze wzgledu na treningi grupowe, typu aerobik, pilates itd. chociaz dzis bylam na grupowym gdzie byly cwiczenia ze sztango i podobalo mi sie. musze spr w papierach dokladnie, ale to wyszlo ok 2000 wpisowe i 3h z osobistym trenerem, a pozniej chyba po 500 miesiecznie

O jej jak mi by się przydała jakaś siłownia,aerobik bardzo niby przy małej ale kondycja zerowa do tego spora nadwaga zapuściłam się tutaj strasznie:-(
a to rissegrot to jest taki ryz na mleku????widziałm takie gotowe już zrobione,dobre to ja bardzo lubię ryż z truskawkami w śmietanie np.

Cześć babeczki!

Witam się przy winku i częstuję, która chce. :-):-)

images

Maniulka - przykre te wiesci o koledze... :-:)-( Boże, strasznie mi szkoda jego rodziny... Mam nadzieję, że jakoś się pozbierają!
A co do kondycji, to kochana, zawsze możesz zacząć delikatnie. Mi tez kondycja padła, mimo, że byłam przez lata aktywna, trenowałam sporty walki, biegałam. Teraz ciężko mi się oddycha podczas joggingu, wydolność nie ta sama... :sorry::sorry::-( Ale siłownia strasznie mi zawsze pasowała! :-):-) I teraz tylko muszę wybrać dobrą ofertę i od przyszłego tygodnia mam nadzieję śmigać. :-):-)

Tampeza - dzięki za info! Ja znalazłam inne centrum treningowe i jutro się do nich przejdę. :tak::tak:

Miłego wieczorku! :-)

witam sobotnio
siłownia nie ale basen jak najbardziej tylko mi się zawsze ciężko wybrać , bo to nogi nie wydepilowane a to @ albo jeszcze coś innego ,zawsze jakiś pretekst znajde
mary ja piję ale grzane :tak: bo zimno się zrobiło dzisiaj
maniulka przykra sprawa z tym znajomym ale świetnie rozumiem co czuje jego rodzina :-:)-:)-(
dzisiaj zaliczyliśmy Ikea i pokupowałam mase rzeczy dla Kubusia , bo dla siebie to nie za wiele

Hej kobity! :happy:

Ufff, ale mi szybko niedziela minęła! :rofl2::eek: Mam nadzieję, że u Was OK.

Ja jutro do pracy na 14 znów, bo kolezanka mnie poprosiła o wzięcie jej zmiany. :rofl2: To zawsze pieniądze, więc biorę oczywiście! :tak: Więc będę klikac Wam z pracy jutro. :-D

Ogólnie źle się czuję! :eek::szok::baffled: Ból brzucha mnie dziś dobija! Mdło mi jak cholera i ból głowy temu towarzyszy nieziemski!!! Zaczęło się wczoraj (ból brzuszka wcześniej)... :crazy::confused::no2::hmm::unsure: Oczywiście to żadne objawy czegokolwiek, bo na to to jeszcze by stanowczo za wcześnie było! Ale boję się, co to cholera może być! :eek: Mam nadzieję, ze nie padnę w pracy! :baffled:

Dobrej nocki, kochane babeczki!

Witam :-)
Słoneczko zza gór się przebija wiec myślę ze będzie kolejny ładny dzień,młody już w szkole a Martynka jeszcze śpi:-p
weekend bardzo aktywny,udane zakupy:-pitp.
Mary oj oby szybko ból minął,ciekawe co ci tam dokucza
Ania ale ci zazdroszczę tej ikei,a od siebie to ile km.mieliście i w której byliscie

Milego dzionka :-)

reklama
Hello z ranka! :happy:

Dziś do pracy, a póki co poranna kawka i zielona herbatka! :happy::happy: Częstować się! :rofl2:

images
images

Witam :-)
Słoneczko zza gór się przebija wiec myślę ze będzie kolejny ładny dzień,młody już w szkole a Martynka jeszcze śpi:-p
weekend bardzo aktywny,udane zakupy:-pitp.
Mary oj oby szybko ból minął,ciekawe co ci tam dokucza

Milego dzionka :-)

Maniulka - hej! To możesz się zrelaksować, jak córcia jeszcze śpi. :tak::happy2: I super, że zakupy udane! :happy2: Miłego i pięknego dnia! A u mnie nie wiem, co z tym brzuchem... Myślę, że jednak czynnik stresowy. :baffled::confused: Bo nie choruję na żadne przewlekłe choroby, odżywiam się w miarę zdrowo. Albo może owulka była!? Bo tylko po lewej stronie mnie ciągnęło, jakby jajnik... :confused::confused: Ale tej tezy potwierdzić nie mogę. Dziś 20 dc, wczoraj był 19, więc może i to to, bo u mnie te cykle dłuższe. Ale cholera wie... :confused::eek:

Jak wspomniałam wczoraj, na 14.oo do pracy. A M. jedzie na visning dziś. Ale nam sie spodobał domek!!! I znając życie, znów nam umknie... :sorry2::-:)-:)crazy::no:

Miłego dzionka wszystkim!

Do góry