reklama
3 miesiące | Błonica, tężec, krztusiec, poliomyelitis i infekcja Hib (DTP-IPV-Hib), zakażenia pneumokokowe | 2 |
5 miesięcy | Błonica, tężec, krztusiec, poliomyelitis i infekcja Hib (DTP-IPV-Hib), zakażenia pneumokokowe | 2 |
12 miesięcy | Błonica, tężec, krztusiec, poliomyelitis i infekcja Hib (DTP-IPV-Hib), zakażenia pneumokokowi | 2 |
15 miesięcy | Odra, świnka, różyczka (MMR) | 1 |
7-8 Lat (2. klasa) | Błonica, tężec, krztusiec, poliomyelitis (DTP-IPV) (od rocznika dzieci urodzonych w 1998) | 1 |
11-12 Lat (6. klasa) | Błonica, tężec (DT) (od rocznika dzieci urodzonych w 1997) | 1 |
12-13 Lat (7. klasa) | Odra, świnka, różyczka (MMR) | 1 |
13-15 Lat (8-9. klasa) | Gruźlica (BCG) | 1 |
15-16 lat (10. klasa) | Poliomyelitis (od rocznika dzieci urodzonych w 1997) Błonica, tężec, poliomyelitis (od rocznika dzieci urodzonych w 1998) | 1 |
0-18 lat | Wirusowe zapalenie wątroby typu B (WZW typu B) |
Anastazi Mi nawet przy samym porodzie podczas robienia usg mowili jeszcze plec, wiec bez problemu pytaj czy dalej masz coreczke czy sie przrmienila w synka
Ninka Slodka jest i jakie ma dluugie nozki wyglada na duzo starsza dzidzie (ze wzgledu na dlugos)
Ninka Slodka jest i jakie ma dluugie nozki wyglada na duzo starsza dzidzie (ze wzgledu na dlugos)
reklama
cześć dziewczyny
nina ogromne gratulacje )) śliczna :-) współczuję ciężkiego porodu i tych wszystkich dolegliwości po porodzie, ale mam nadzieję że wszystko szybko wróci do normy i z karmieniem też nie będzie problemów
przepraszam że nie złożyłam wam życzeń wielkanocnych, cóż wyjazd do Polski całkiem mnie pochłonął, jestem już na miejscu i rzadko zaglądam na forum...
czuję się bardzo dobrze, pełna energii, codziennie coś robię, gdzieś jadę z mężem itp.. bardzo jestem zadowolona że przyjechałam do Pl bo w No już usychałam...
wizytę u gina mam 29 kwietnia o 21.15 więc potem się odezwę zdać relację, mam nadzieję że się dowiem kto mieszka w brzuszku ;-)
pochwalę się jeszcze że chyba dzisiaj poczułam pierwszy raz ruchy maleństwa :-)
pozdrawiam was wszystkie, buziaki :*
nina ogromne gratulacje )) śliczna :-) współczuję ciężkiego porodu i tych wszystkich dolegliwości po porodzie, ale mam nadzieję że wszystko szybko wróci do normy i z karmieniem też nie będzie problemów
przepraszam że nie złożyłam wam życzeń wielkanocnych, cóż wyjazd do Polski całkiem mnie pochłonął, jestem już na miejscu i rzadko zaglądam na forum...
czuję się bardzo dobrze, pełna energii, codziennie coś robię, gdzieś jadę z mężem itp.. bardzo jestem zadowolona że przyjechałam do Pl bo w No już usychałam...
wizytę u gina mam 29 kwietnia o 21.15 więc potem się odezwę zdać relację, mam nadzieję że się dowiem kto mieszka w brzuszku ;-)
pochwalę się jeszcze że chyba dzisiaj poczułam pierwszy raz ruchy maleństwa :-)
pozdrawiam was wszystkie, buziaki :*