Lilka
Fanka BB :)
hej
noc.MASAKRA!!!!! w sumie nie spalismy nic
a mlody w najlepsze teraz odsypia,cycki mi zaraz odpadna 
w nocy takie akcje,ze co maly glos podniosl,Hania sie budzila i wyla z wscieklosci ze okna sie trzesly
no wiec K. sie wkurzyl i ja z lozeczkiem wyniosl do Mili do pokoju i bylo ok
takze siostrzyczki beda mialy juz pokoj wspolny
Aniu przy wypisie ze szpitala,badal malego pediatra...Polak:-) zapytalam sie go jak z tym siusiakiem poste:-)powac,czy cos tam ruszac czy nie
powiedzial,ze nie
wiec ja nic nie bede dotykac narazie,zeby nie zaszkodzic
kochane przelecialo mi gdzies,ze chcialybyscie watek zamkniety
to polega na tym,ze ten watek widza i pisac moga tylko wpuszczone osoby
nikt z ''zewnatrz'' nie przeczyta co piszemy
na watkach zamknietych mamy bez stresu wklejaja zdjecia swoich dzieci,pisza o sprawach bardzo osobistych,ze tylko dany krag wie,ale i o pierdolkach:-)
jesli chcecie taki tajemny dzial,to trzeba napisac do administratorki forum aniaslu pw z prosba oraz lista osob,ktore beda mialy dostep do dzialu zamknietego:-)
a potem czekac;-)
Gabriel spi,Hania buszuje,Mila z tata pojechala na swoja pierwsza wizyte u dentysty
a ja lece na sniadanko
noc.MASAKRA!!!!! w sumie nie spalismy nic

w nocy takie akcje,ze co maly glos podniosl,Hania sie budzila i wyla z wscieklosci ze okna sie trzesly

takze siostrzyczki beda mialy juz pokoj wspolny

Aniu przy wypisie ze szpitala,badal malego pediatra...Polak:-) zapytalam sie go jak z tym siusiakiem poste:-)powac,czy cos tam ruszac czy nie
powiedzial,ze nie

kochane przelecialo mi gdzies,ze chcialybyscie watek zamkniety
to polega na tym,ze ten watek widza i pisac moga tylko wpuszczone osoby
nikt z ''zewnatrz'' nie przeczyta co piszemy
na watkach zamknietych mamy bez stresu wklejaja zdjecia swoich dzieci,pisza o sprawach bardzo osobistych,ze tylko dany krag wie,ale i o pierdolkach:-)
jesli chcecie taki tajemny dzial,to trzeba napisac do administratorki forum aniaslu pw z prosba oraz lista osob,ktore beda mialy dostep do dzialu zamknietego:-)
a potem czekac;-)
Gabriel spi,Hania buszuje,Mila z tata pojechala na swoja pierwsza wizyte u dentysty
a ja lece na sniadanko