reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

reklama
Dla wszystkich miłośniczek Norwegii

Załączniki

• l;l;l;.jpg
    l;l;l;.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 50
dziewczyny mowie dobranoc
Hania nie chce mi spac i nie moge ze spokojem pogadac a to mnie drazni

do jutra
papaa:-)

pisalam wczesniej i mi przerwalo...

ana.ciezko mi cokolwiek doradzic..ja tutaj konflikt interesow widze...a twoj måz nie chce wracac do PL?

ja mam tutaj jednå kolezanke - norwezka, poznalam jå w ostatnim moim miejscu. jest dziewczynå 2-go szefa a wspolnika mojego pieknego.. i okazalo sie ze tez jest w ciåzy - 1,5 miesiaca dalej niz ja czyli porod na maj. bardzo fajnie, bo nas to zblizy, pozatym ten sam temat, ktos do konfrontacji spostrzezen i wspolnych spacerow..

ps. dziekuje za komplementy! :-)

ja rowniez uwazam ze co jak co ale Norwegia jest naprawde swietnym krajem do zycia.. sek w tym ze wychowalysmy sie w innych warunkach, realiach. przyzwyczajone do czegos innego (co nie rzadko nas wkurza), a tak ciezko zaaklimatyzowac sie tutaj... znacie to? WSZEDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA..

ja mimo tego ze robie to co robie mysle ze tutaj så wieksze szanse... a nawet jesli wykonujesz jakås malo skomplikowanå prace to stawki wynagrodzenia så prawie jednakowe. nikt nikomu nie zazdrosci.. ja glodna nie chodze, ubrana tez, spelniam swoje zachcianki (choc oczywiscie nie wszystkie)..
jedyne co prawda to ze znajomosciami. utracilam 99% kontaktow - z roznych przyczyn. ciezko o podtrzymywanie ale dzieki Tobie ana79 dowiedzialam sie o naszej klasie i odswiezam....:-) no i ciesze sie bardzo ze jestescie Wy! :-) naprawde!

reklama
Do góry