reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

no napewno naskrobiemy;-)

a ja zbieram sie do lozeczka, bo po aktywnym dniu juz mnie sklada, szczegolnie ze rano musialam wstac,,, mala spi, to mama tez idzie:tak: no i maz sie ze mnie smieje, ze ja mowie ze ide spac, a czytam z godzine,, ale dla mnie to jak tabletka na spanie:tak:

reklama
Ojej :-(,
a napisze wam jeszcze co powiedzieli tej dziewczynie co miała martwą ciążę. Powiedzieli jej ze ma chodzic z martwa ciążą do 18 sierpnia!!! a jak sie nic nie bedzie działo, czyli nie "urodzi" to wtedy ma przyjśc do kontroli:szok:
ONI SĄ NIENORMALNI!!!!
Pojechała do Polski i jest juz po wszystkim:tak:.

Hej Mamusie!! jest tam kto? :-)
ja dzisiaj mialam dosc aktywny dzien..do poludnia bylam u kolezanki robic pranie ubranek i poscieli dla Dzidzi bo przeciez moja pralka nie podlåczona..jutro mam zamiar wszystko poprasowac i spakowac sobie walizke do szpitala..
..potem byla krotka drzemka, obiadek i ciåg dalszy przeglådania gratow i wyrzucania smieci..jutro byc moze jeszcze raz przejze ubrania szczegolie te male jak bielizne i zimowe rzeczy..
..a pozatym tez juro o godz.11:00 mamy spotkanie z jordmor, tym razem jedzie z nami Jorgeir - takie przedporodowe spotkanie z tatusiem, objasnienie paru rzeczy, przygotowanie do wielkiego dnia..

aniu - pytalas o te bananki z grila.. poprostu kladziesz je cale w skorkach na grila ale juz takiego bez ognia, co to sie tylko lekko zarzy, jak zacznå pekac albo przy dotknieciu poczujesz ze så mieciutkie sciågasz na talerzyk,nacinasz w zdluz, w srodek wkladasz kawaleczki czekolady ktore sie zacznå ladnie roztapiac a obok (dla tych co to im jeszcze malo) lody waniliowe!! pyyyycha!! :oP
..tak pozatym juz dawno cos znalazlam ale wciåz zapominalam ci o tym napisac.. kiedys wspominalas ze masz problemy naczynkowe.. ja oststnio w magazynie znalazlam reklame kremu specjalnie ku temu stworzonego.. PHARMACERIS - sprawdz sobie jak bdziesz w PL.. a ty masz link do ich strony: www.pharmaceris.pl ;-)
..o ktorej wyruszasz do PL? lecicie czy samochodem?

ps. i zajzyj do Nas czasem!!!! i cos skrobnij!!!

hej hej :-)

Aniu udaneych wakacji!!! szczesliwej podrozy,cudownej pogody i wogole :-):-):-)

ja wpadlam powiedziec ze dostalismy peiniazki za urodzenie Hani :-)
normalnie extra :-)
jestem zmeczona bo zrobilismy sobie maly wypad do centrum :rofl2: i na kebaba
fajny dzien :-)

pogoda faktycznie sie psuje
dzis bylo upalnie w dzien,ale jakos tak wiatr sie ruszyl no i pod wieczor juz chlodek jest,a zazwyczaj bylo duszno
moze popada?? kurka nie wiem jaka pogoda ma byc w mojej czesci N.

Kasiu to jzu nawet meisiac do konca ci nei zostal :-)
napisz jakie macie typy imion,no i czemu nie znacie plci? nie udalo sie podejrzec czy nie chcialas wiedziec co to sobie rosnie??:-)

hej Lila!! fajnie Ci z tymi pieniåzkami!! rozumiem ze to te jednorazowe duuuze pieniåzki!! :tak: fajny taki zastrzyk kaski!! a ja wciåz czekam na swoje z NAVu za bycie na zwolnieniu (zamiast wyplaty).. juz tez bym chciala bo normalnie wydalam prawie wszystkie swoje zaskørniaczki!!! :-(

..tak, rzeczywiscie zotalo juz niewiele czasu wiec zaczynam przygotowywac chociaz na tyle ile moge.. mam nadzieje ze Dzidzia przyjdzie w terminie bo jest mi juz coraz ciezej,bøl w kroczu i nie tylko i te bezsenne noce.. a dzisiaj moja Dzidzia tak malutko sie ruszala.. :zawstydzona/y: nie lubie takich dni bo zaraz troche fiksuje..nawolywala, brzuszkiem trzeslam, zimnå wode pilam..ale teraz pod wieczor juz bardxiej aktywna..

..ciesze sie ze mialas mily dzien..to bardzo wazne ze spedziliscie go rodzinnie! zycze Ci wiecej takich dni!!! :tak:;-) ja mimo swojego polepszenia w pogorszeniu sie pogody oraz staran w byciu kreatywnå czuje sie taka troche bez sil i wogole humorzasta.. pewnie zaczynam odczøwac sters ostatnich dni, czy wszystko pøjdzie dobrze, jak tam Dzidzia i wogole nowej sytuacji.. a plci nie znamy Lilus bo nie chcielismy.. :-) imiona? hmm.. ja wciåz mam: Tristan lub Emma ale zaczynam myslec ze moze powinnam miec jakies awaryjne - jak np. Dzidzius taki nie xza bardzo wygledny na te imiona bedzie..:-D Jorgeir wciåz nie chce mi zdradzic swoich typow choc wiem ze zgadza sie z tymi moimi.. powiedzial ze jak zobaczy Malenstwo to bedzie wiedzial..:-)

hej , dziewczyny ja dopiero w środę o świcie mam samolot a o 9 juz na polskiej ziemi :-).dzięki za mile pozegnanie:tak:.

dobranoc

reklama
30i9ibo.jpg

wczoraj jakos natchnienia nie miałam na BB:-(,:-(
Marta to przykre dla tej dziewczyny , nie miłe przeżycie , ale w PL czasami tez czekają , aż się ''wydali'' martwy płód , ale taki okres oczekiwania wydaje mi się niebezpieczny dla organizmu kobiety , przeciez mogłoby to sie skończyc nie za ciekawie, jestem przerażona:szok:.

Kasia dzięki za pomoc, jak będe w PL kupie sobie tej firmy albo Avene, jeszcze porównam i poradzę się farmaceutki w aptece, no i moze da mi sie naciągnąc mężusia na ten zabieg laserowy:tak:.
dzieki za bananowe cudeńko , napewno wypróbuję , bo lubimy sobie pogrillowac:-D.A co do imion, bardzo ładne jest Emma, no i nie ukrywam , żebym stała przy Trisnianie :tak:.

Lilka widzę , że wczorajszy dzionek spędzony w pozytywnych fluidach:tak:, to fajnie:-). fajnie , że w końcu sie doczekałaś pieniążków, ile można czekacccc:szok::rofl2:.

Do góry