WITAJCIE
DZIEŃ DZIECKA
ALE WCZORAJ NASKROBAŁYŚCIE:-), Ja wczoraj zlądowałam znowu na pogotowiu , mały dostał gorączki prawie 40 stopni:-(i dostał jakieś uczulenie na całym ciele
czekalismy 1,5 godziny na korytarzu
, myślałam , że wyjdę z siebie
w koncu nprzyjął nas lekarz, pediatra z prawdziwego zdarzenia , cudowne miał podejście do dzieci , Czarek byl zauroczony , przestał płakac, dał sie zbadac beż problemu
, zrobili bu badania krwi , bo ie wiedział , czy mu dac antybiotyk i wyszło wszystko dobrze , byłam usatysfakcjonowana , tylko martwi mnie , ze w nocy też miał gorączkę, na razie daje mu paracetamol , zobaczymy jutro. a wysypka to podobno normalne , po jakiejs infekcji, która była tydzien temu.juz nie wiem co o tym myslec....chyba dzisiaj dam spokoj ze szkołą.:-(
Agathe zdjęcia fajowe, poprosze więcej
, bardzo ładnie wygladasz w nowym kolorku
.
a co do odżywiania w czasie karmienia piersią, ja tak jak Marta , książkowo, ale mały i tak miał kolki...więc wszystko zależy od twojego dziecka, nie da sie poradzic
ale jednogłośnie przyłączam sie do dobrej opini na temat bepantemu, rewelacja
, słyszałam też o lisciach kapusty, ale to jak juz grube akcje masz z karmieniem , są też takie nakładki( chyba AVENTU) na sutki przez , które możesz karmic dzidzie, jeśli masz mocno poranione piersi:-(.Najważniejsze , żeby się nie stresowac przy karmieniu , bo dziecko to wyczuwa i dobrze przystawiac, napewno bedzie oki.