reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

nie Lila! nie mam czarnego.. ale kolorystyka tez mi nie pasowala i kupe placzu bylo, nerwow i przykroci dla Jorgeira (do tej pory wstyd mi jaka okropna jestem!! :wściekła/y:).. tutaj (w Norge) dostepne så chyba tylko 3kolory! (ja widzialam na internecie w Niemczech i nie pamietam czy PL tez taki fioletowy i chcialam go ale to marzenie jest w tych warunkach!!) tyle ze w dwoch odcieniach - zwyklym i takim "metalic" (z bezowym 4 - jak bedziesz miala szczescie i bezowy znajdziesz..). ja mam bude czerrwony metalic, spacerowke granatowå, a fotelik ktory pasuje zarowno do wozka jak i samochodu wlasnie czarny metalic..

coz.. chcialabym moze w weselszych kolorach - i dla siebie i dla Dzidzi.. bo przez kolejne miesiåce bedzie Nam towarzyszyl kazdego dnia.. jakkolwiek przyzwyczilam sie juz do tego i nie odgrywa to juz tak znaczåcej roli..

a jesli chodzi o krzeselka.. hmm.. to nakladane na drugie krzeslo bardzo pomyslowe jest szczegolnie w drodze!!:tak: (ale czy bezpieczne?stabilne? tampeza Ty masz takie - jakie spostrzezenia? znajdujesz wszedzie pasujåce do tego krzesla?).. podobnie jak to przykrecane do stolu - tylko czy stolu nie zniszczy??:baffled: ..tak sie tylko zastanawiam..

reklama
Kasia czyli J.chcial czarny???

powiedz mi czy wyjasnilas juz to zagadkowe zjawisko tutaj? czemu lubuja sie w czarnych wozkach?
u nas w pl to kolorki dominuja....z czarnym wozkiem to by sie ludzie ogladali normalnie:-D

ogladam na tvn moj serialik Uwaga Faceci:-p

nie Lila.
J. nie chcial czarnego..zresztå ja od poczåtku powiedzialam ze czarnego miec nie bedziemy! a jesli chodzi o to zjawisko tutaj.. coz.. moze dlatego ze praktyczny bo nie brudzåcy sie - na wiecznå "niepogode".. ale ja bardziej sklaniam sie ku temu ze Oni poprostu nudni så..nawet ta moja znajoma - wiecznie na czarno chodzi i wozek zeby pasowal oczywiscie tez czarny.. nawet Nikt nie zauwazy jak zaloba "po kocie nastanie".. a ile Lila widzialas samochodow w innych kolorach niz czarny,szary, bialy,czerwony tutaj??:no: ja z PL przyjechalam zielonym SEATem - to tez sie przyglådali..Oni poprostu tacy bezplciowi i bez polotu så..

dzien dory Wszystkim!
jak spalyscie?..ja juz od dluzszego czasu nie sypiam za dobrze.. mam bol brzucha,plecow i "syndrom niespokojnych nøg" (takie uczucie ze nogi nie så zrelaksowane i wciåz sie wiercå. rozciåganie nie pomaga, a czasmi nawet konczy sie lekkimi skurczami czytalam ze nie ma na to za bardzo sposobu i lekarze nie znajå tez konkretnej przyczyny - zeby zapobiegac.. ), no i sny!! dzisiaj calå noc z robilam zakupy i szukalam kuponow na rozne promocje dla Dzidzi!! :oo2::-D

..ale w tym wszystkim dzis rano po przebudzeniu jedna rzecz zaczela mnie bardzo zastanawiac.. ja wciåz odczowam te bøle brzucha, teraz to juz nawet 24/7 nie robiåc kompletnie nic, wystarczy dotyk bluzki i juz boli.. nie ma mowy o gwaltownych ruchach, napinaniu sie.. w zwiazku z tym - jak ja dam rade rodzic!!!??? :szok::zawstydzona/y:

milej niedzieli dla Was!! ;)

Kasia nic nie mow o bolu...ja chodze jak jakas stara babcia
tak mi podbrzusze napitala i krzyz ze wymniekam...a to nawet nie polowa ciazy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przekrecic sie z boku na bok w lozku to katorga
jak leze na boku to miedzy nogi wkladam poduszke lub swoja koldre bo inaczej mnie boli podbrzusze...masakra:zawstydzona/y:

ide robic sniadanko i zagonic chlopa do zrobienia podlog mopem bo gosci mamy o 14

Czesc dziewczyny, ale popisalyscie wczoraj, a ja tak szybko sie zmylam do lozka.
Co do Quinny to Freestyle o wiele bardziej mi sie podoba niz Buzz, a poza tym nie ma siedzenia kubelkowego. Kasia, jakbym miala lesne sciezki kolo siebie to bym nie narzekala, ale u nas szlaki gorskie i z wozkiem nie da rady:-p
Krzeselko na krzeslo jak do tej pory sprawdza mi sie rewelacyjnie, pasuje chyba do kazdego krzesla, bo mocowanie jest na pasy dookola siedziska. Ogladalam tez to przyczepiane do stolu, ale troche sie obawiam takich wynalazlow, czy to na pewno nie spadnie:sorry2:
Ostatnio tez sypiam fatalnie, brzuchol mam niewielki, dopiero od tygodnia nosze spodnie ciazowe, ale bola mnie plecy i ogolnie jakos co chwile budze sie w nocy, a to wc, a to jakies glupie sny.

reklama
:-) dziekuje Agnieszko..
..laska..hmm..a juz 70kg przekraczam (13kg przybylo).. i troche dziwnie, a czasami zle sie z tym czuje.. nie mowie o brzuszku. tyle ze podgardle i uda tluuuuste!!! :-)
.. ostatnie zdjecie w linii na gorze (z duzym budynkiem) i te o ktore pytasz to hotel w Ulvik - moje i J. poprzednie miejsce w pracy.. tam sie poznalismy choc minelo jeszcze wieele czasu zanim razem sie zeszlismy.. :)

Do góry