reklama
witam ja mieszkam w northampton mamy od siebie okolo 30 min drogi ) pozdrawiamm
M
Marlene
Gość
CZesc!! Ja mieszkalam w milton przez 5 miesiecy teraz niestety sie przeprowadzilam,ale czesto tam wpadam. Sliczne miasto buziaki.
hej dziewczyny, a czy mozecie polecic jakas dzielnice w milton keynes? gdzie fajnie zamieszkac a ktorych dzielnic lepiej unikac? planujemy przeporwadzke ...
mamabartusia
Fanka BB :)
Witam, ja mieszkam w Buckingham, czyli autobusem tez ok 20/30 minut:-) wiec odezwijcie się gdyby kroiło się jakieś spotkanie;-) Pracuję co prawda ale tylko trzy dni, resztę czasu mam wolne (o ile można mieć wolne w domu)
pozdrawiam
pozdrawiam
moze spotkamy sie kiedys co??
mamabartusia
Jestem za. Z tym, że pracuję we wtorek i w piątek (popołudnia) i jeden cały dzień w ciągu weekendu, czasami jest to sobota a czasami niedziela.
hey. mam na imie Anka i mieszkam w Milton Keynes od 5 lat. mam dwoje dzieci.
pozdrawiam.
podaje wam linka na polskie forum w milton keynes
Polskie forum w Milton Keynes • Strona główna
mumiaczek jest tutaj duzo dzielnic, ktore nie ciesza sie najlepsza opinia. tutaj generalnie im blizej centrum tym tansze domy ale przy tym dzielnice gorsze i duzo choloty.
ja polecalabym Furzton, Emerson Valey, Tattenhoe, Shenley, ale nie sa to za tanie miejsca. duzo polakow za to mieszka na Wolverton, nawet otworzyli tam polski sklep, ja jednak mieszkam po przeciwnej stronie MK i nigdy tam nie bylam
pozdrawiam.
mumiaczek jest tutaj duzo dzielnic, ktore nie ciesza sie najlepsza opinia. tutaj generalnie im blizej centrum tym tansze domy ale przy tym dzielnice gorsze i duzo choloty.
ja polecalabym Furzton, Emerson Valey, Tattenhoe, Shenley, ale nie sa to za tanie miejsca. duzo polakow za to mieszka na Wolverton, nawet otworzyli tam polski sklep, ja jednak mieszkam po przeciwnej stronie MK i nigdy tam nie bylam
reklama
mamabartusia
ja nawet jestem zalogowana na tym forum:-)tylko wieki tam nie wchodzilam i wlasnie do mnie dotarło ze hasla zapomnialam za to na babyboom jestem codziennie:-)h