reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Milton Keynes

reklama
Hej dziewczyny!!!!
Ponieważ siedzę w domu z moim małym pmyślałam,że mogę się zaopiekować małą pociechą mamy,która musi wrócić do pracy a nie ma się kto zająć dzieckiem więc piszcie do mnie.Mam na swoim koncie wychowanie już dwóch panienek,które były pod moja opieką w tym samym czasie....polecam się:-)

Witajcie młode mamusie. Za 2 tygodnie przeprowadzamy się do milton keynes na walnut tree, mam rocznego chłopca. Czy są w tym mieście organizowane spotkania polskich dzieci, tak by mogly sie pobawic razem a my spotkac sie ot tak poprostu przy kawie? CHĘTNIE PRYWATNIE POZNAM MAMY Z DZIECMI W WIEKU SYNKA, NA SPACERY WSPÓLNE I ZABAWY W PIASKOWNICY.
OZDRAWIAM. :-)

Cześć!

Jestem szczęśliwym ojcem córki 6/7 lat oraz syna 3/4. Z żoną szukamy przyjaciółek szczególnie dla córki , bo niestety w szkole jest sama jedna, a z angielskim jeszcze nie jest za dobrze.
może ktoś ma podobny problem?
GG:5210446

Milton Keynes Emerson Valley

Ostatnia edycja:
Hej pojawiłam się znowu:)
Nasza córka w maju będzie miała 7lat.Chodzi tutaj do szkoły katolickiej i może dzięki temu w jej klasie jest 3 polskich dzieci.Do szkoły chodzi na Monkston park i bardzo sobie chwali szkołę,zresztą my widzimy juz u niej ogromny postęp jeśli chodzi o czytanie,mówienie a nawet pisanie.Synek siedzi ze mną w domciu bo jest za mały nawet na przedszkole:)Pozdrawiam

Witam
Ja tez jestem nowa w Milton Keynes( mieszkamy w dzielnicy Emerson Valley). Sprowadzilismy sie tutaj 6 tygodni temu z Londynu, gdzie mieszkalismy juz za dlugo:-)
Jestemy rodzicami 5 miesiecznej Neli i prawie 3-letniego Olivera.
Brakuje nam spotkan ze znajomymi i ich dziecmi, chetnie poznamy nowych znajomych. Teraz niestety zimno na dworze i Oliver nie ma sie z kim bawic ,jezdzimy z nim do 360 play, zeby troche pobyl wsrod dzieci;-) Od kwietnia mam nadzieje, ze go przyjma do przedszkola.
Podaje maila jakby ktos chcial nas poznac:-) czajniz1@wp.pl i oczywiscie tutaj tez bede zagladac:)

reklama
jestem mama 14 miesiecznej dziewcznka i szukam moze innych mam z banbury
moze ktos sie znajdzie pozdraiam cieplutko:-):-):-):-):-):-):-)

Do góry