reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Milton Keynes

Hej dziewczyny!!!!
Mieszkam na Old Farm Park.......podaję mój numer gg 3173132 macie ochotę piszcie pogadamy spotkamy się.Właśnie siedzę z moją małą i uczę ją pisać literek bo chodzi do szkoły i jestem cała spocona bo nie chce jej się pisać nagle jest śpiąca głodna i zmęczona>żastanawiam się tylko po kim taka jest pewnie po tatusiu :)pozdrawiam

reklama
hej dziewczeta:))my tez mieszkamy w milton, obecnie na conniburrow ale na samym koncu dzielnicy, kolo lasku, ale do centrum ok 20 minut na piechotke:))mieszkamy w milton juz prawie 2 lata.ja tez chetnie poznam mausie ktore tutaj mieszkaja- czas mam caly czas wolny bo jestem teraz na macierzynskim urlopie:))pozdrawiam i ciumki sle

a to nasz aniolek---

Załączniki

• ranki hihi 005.JPG
    ranki hihi 005.JPG
    70,7 KB · Wyświetleń: 84
  • ranki hihi 028.JPG
    ranki hihi 028.JPG
    47,7 KB · Wyświetleń: 95
  • ranki hihi 035.JPG
    ranki hihi 035.JPG
    48,8 KB · Wyświetleń: 108
cześć dziewczyny!!!mieszkam w milton od 5 miesiecy,jestem na macierzynskim i poprostu umieram z nudów:sad::sad: zalezy mi bardzo na poznaniu jakiejs mamy mieszkajacej w milton...jesli ktoras jest w podobnej sytuacji i ma ochote na nawiazanie znajomosci to prosze o kontakt:-)

reklama
Cześć dziewczyny,:-) jestem tu nowa, ale w Mk mieszkam juz 2 lata.
Prowadzę polsko angielskie przedszkole "Tik Tak" w dzielnicy Oldbrook.
W każdy czwartek 16.30 17.30 spotykamy się z mamami maluchów ( od 6 mies - 2 lat) i wspólnie śpiewamy, ćwiczymy z dzidziami. Potem pijemy kawkę, herbatę lub sok.
adres tutaj: ..:::..Tik-Tak Home Nursery..:::..
Zapraszam sesja kosztuje 1 Ł
Iwona

Do góry