reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Hej dziewczyny! Co u was? Ja sie dzis tak nudze ze chyba zaraz dostane fiola!!! Mala spi a ja nie wiem co ze soba robic...ochh nie lubie takich dni!
Zuzia24 mozemy sie kiedys spotkac jak bedziesz miala czas, w miescie albo gdzies, obojetnie:tak:
Wogole to wszystkie moglybysmy sie spotkac kiedys! isc na kawe albo piwo;-) No piwa to ja wieki nie pilam!!! ale moze w poniedzialek sobie odbije... bo wychodze pierwszy raz odkad Kaja sie urodzila!! juchuuu!!!:happy:ide na koncert:)
bede rockowac:-) ROCKING MUMMY:tak: no musze sie "odchamic"a wlasciwie od 'dzieciowac' hehe
buziaki 3majcie sie matki Polki:-)

reklama
Alooo

Etwrnity_666 uwazam ze to swietny pomysk zeby gdzies razem na kawke czy cos innego wyskoczyc.
Ja tez dzisiaj bylam jakas taka niezywa,ale na szczescie juz mi przeszlo. Mam nadzieje ze jutro bede miala duzooo energi bo musze sie wziasc za sprzatanko i cala reszte jak tylko wroce z pracy;)

A co sie dzieje z reszta dziewczyn? Cos sie nie odzywaja:-(

Mam nadzieje z jutro bedzie dobry dzien!

Pozdrawiam goraco:-D

No to trzeba ustalic jakas date i idziemy:tak:
Np na kawe i nalesniki do Arndala, nie bylam tam ale podobno zaje.... nalesniki:-) w prawdzie na diecie jestem ale odpuszcze sobie jeden dzien...
No to dziouchy kiedy wam pasuje?! Ja jestem wolna jak pimpong:happy:
Niech kazda wypisze dni i godz w ktorych jest wolne i sie jakos dogadamy, nie?no to nara papa
czekam na odp

witam
w Arndale jest jakas nalesnikarnia????????? nie wiedzialam, ale moze jak bylismy to przgapilam :)) w tym tygodniu to jestem wolna w niedziele, pn, oraz we wt bo potem to szkola :) ( sroda czwartek i piotek chyba ze dopiero po 15 to tak )a tak w ogole to w kazdy tydzien tak mam :)i z Zuzia napewno sie piszemy na spotkanko-qurcze az juz nie moge sie doczekac. chyba potrzebuje jakichs spotkan z kims innym niz domownicy haha
dzisiaj do szkoly nie poszlam bo wczoraj oddalam Zuzie do przedszkola przy collegu ale porazka!!!! az sama jestem na siebie zla. przyszla po mnie Pani z przedszkola po 1,5 godziny bo Zuzi nie potrafily uspokoic.... chyba im nie chcialo sie za nia tak ganiac-bo szczrze mowic ona jest bardzo ciekawska i wszystko chce zobaczyc i wszedzie jej pelno :) - wiec wsadzily ja do wozka i jeszcze malo tego zapiely jej pasy a ja jej nigdy nie zapinam bo ona grzecznie w nim siedzi jak wychodzimy na spacer wiec sie rozwrzeszczala... az ja bylo slychac na zewnatrz :( wiec od wczoraj mnie nie spuszcza ze wzroku nawet bardzo zle przez to spala w nocy-czesto sie budzila i chociaz poszla spac jak zwykle, i jeszcze pobudka w nocy z godzinna :( to wstala wyspana juz przed 7 :((( wiec ja tez sobie nie pospalam za bardzo.nawet z nikim z domownikow nie chce zostac :( :(

Witam:-)
Uuu widze ze to ze mna beda najwieksze problemy. Na pewno mam wolne piatkowe popoludnia. A reszta to zalezy;-)Grafik na caly tydzien mam zawsze w niedziele wieczoczorem i dopiero wtedy moge dac znac kiedy mam wolne:-(Ale do niedzieli duzo nie zostalo:-D
Zuzia 24 no to ladny masz teraz klopocik. Newet nie wiem co Ci poradzic. Moze corcia jakos przyzwyczai sie do tego przedszkola, moze na poczatek powinnas z nia zostac raz czy dwa. Zeby sie troszeczke przyzwyczaila do nowej sytuacji. a jak sie juz tam pewniej poczuje to bedziesz mogla ja spokojnie zostawiac.

pozdrawiam

Ewiki problem jest w tym ze to przedszkole jest tylko jeden dzien w tygodniu i nie za bardzo moge z nia zostac bo musze pedzic na zajecia :-( i w dodatku chyba naprawde sie przestraszyla wczoraj bo dzisiaj znowu bardzo czesto sie budzi i az krzyczy jak mnie nie ma :-(
az mam wyrzuty sumienia ze ja tam zostawilam.musze pogadac ze znajoma czy by mi czasami nie popilnowala Zuzi:confused: bo najbardzie chodzi mi o co drugi tydzien bo maz ma prace na zmiany i codrugi tydzien moze posiedziec z nia a raczej nie ma wyboru;-)

Hej dziewczyny! Ja mysle ze najlepiej byloby sie spotkac w pon albo wtorek gdzies po lunchu tak okolo 13 moze? Bo dzieciaki nie bede takie zmeczone i nie beda jojczyc? Ewiki napisz czy dasz rade? ja postaram sie wziac jeszcze przynajmniej ze 2 kolezanki tez z dzieciami.
NO a tak wogole w piatek wyszlam na miasto, bylam na takiej rockowej imprezie w kosciele:D ekstra bylo! wrocilam o 2 rano...i w sobote nie bylo juz tak ekstra...:sick: hehe Caly dzien sie musialam moja mala myszka zajmowac sama bo tata byl w pracy, oj nie moglabym juz sie tak szlajac czesto , jak to kiedys zwyklam. Kaja wymaga ciaglej uwagi i spac tez nie chce w dzien:baffled:
no niewazne:)
No to dajcie znac dziewczyny albo tu albo na gg albo nr kom: 07944200584
Magda

mi pasuje..
ja wlasnie zaraz wybieram sie na kawusie do jednej z mam-mieszkaja na sasiedniej uliczce :tak: a poznalam ja przez jeszcze inna mame, ktrora mnie znalazla na BB ;-) . ojojoj moje znajomosci w Man sie powiekszaja z dnia na dzien :-) HURRA!!! i ja one beda chcialy to tez je zabiore na spotkanko :tak:
a milam sie Was zapytac: a moze wybrac jakies takie miejsce gdzie dzieciaczki moglyby sie pobawic??? tylka ja sama nie wiem gdzie takie sa ???

no moznaby:) ja znam tylko jedno takie miejsce w Trafford Centre nazywa sie Soft Place czy cos w tym stylu, nawet tam fajnie... pileczki sa i zabawki i takie tam rozne. to jak chcecie, dajcie znac
nara

reklama
Witam:-)
Jesli chodzi o ten tydzien to ja w poniedzialek kompletnie odpadam bo mam na rano i na popoludnie do pracy. We wtorek koncze o 2-giej, a potem mam wizyte u mojej midwife, wiec tez nie za bardzo mam kiedy. Zato srode i piatek mam cale wolne:tak:
No a w przyszlym tygodniu to nie mam pojecia. Ale nie przejmujcie sie mna, bo to na pewno nie bedzie ostatnie spotkanie:-D I na pewno na ktores uda mi sie wybrac:tak:

A ja dzisiaj bylam na zakupkach, no i oczywiscie przybylo mi troche malenkich ciuszkow:laugh2:Powolutku kompletuje cala wyprawke. Jak bedzieci mialy chwilke to napiszcie ile czego trzeba miec tak z waszego doswiadczenia. Bo ja nie mam o tym kompletnie pojecia. Wiem tylko tyle ile przeczytalam na necie:zawstydzona/y:No i oczywiscie gdzie polecacie zakupki dla maluszkow robic. Bo ja jesli chodzi o ciuszki to przedewszystkim - next i H&M. W Mothercare i calej reszcie typowo dla maluszkow ceny maja dosc wysokie.
A brzuszek rooooosnie. Mam wrazenie ze codziennie jest wiekszy, hihi. Ciezko sie juz zchylac:) a i tak ciezko uwierzyc ze tam ktos miszka;)

Ale koncze juz bo zanudze was na smierc.

Pozdrawiam goraco.

Do góry