reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

reklama
hej hej:0 mój mąż przyjechał z Austrii no i ...z nim spędzam każdą wolną chwilke, przez co tylko tęssskniłam za BB:/..
jeszcze troszkę i juuuż jedziemy..wiec na spotkanie to i ja sie piszę..szczególnie, ze muszę się jakoś tam odnaleźć ..Poki co ta przeprowadzka mnie jakoś przeraża..ufff..Mam nadzieję, ze sobie damy radę :eek:

Witam.
Mialam dzisiaj wizyte u mojej midwife w GP. Bardzo mila kobietka. Oczywiscie sluchalam bica serduszka mojej kruszynki, co powiem szczerze bardzo mi pomoglo. bo ostatnim czasem bylam ciagle w ruchu i mojeje malenstwo nie kopalo mnie za czesto, wiec juz jakies czarne mysli sie pojawialy:zawstydzona/y:Ale teraz jestem zadowolona:) No i jutro caly dzien leniu****e:tak:Dzisiaj zrobie sprzontanko, pranko i cala reszte, a jutro leze z brzuszkiem do gory calutki dzien:-)
Rozmawialam dzisiaj z mama i bardzo milo mnie zaskoczyla. Na poczatku troche malo entuzjastycznie myslala o przyjezdzie do mnie kiedy maluszek sie urodzi. a teraz to juz planuje ze musi troche przed porodem przyjechac, hihi. Nie moze sie juz doczekac pierwszego wnuczka, hihi.
To takie mile jak cala rodzinka szczerze oczekuje narodzin:-DKochani sa.

ale jak zwykle sie rozwlekam....

Dziewczyny i co z tym spotkaniem?

pozdrawim

witam
Ewiki bardzo fajnie ze wszystko ok z dziidzia i ze jestes juz spokojniejsza bo szczerze mowiac stres w ciazy nie jest wskazany :no: :tak: i bardzo dobrze ze przyjezdza do Was Twoja mama bo na poczatku przyda sie pomoc-chociazby odrobine...

a co do spotkanka to my z Eternity i jej kolezanka spotkalysmy sie wczoraj i bardzo fajniutko i milutko bylo :happy: i dzieci sie pobawily i my troszeczke pogadalysmy i w ogole super ;-) :-) jestem bardzo zadowolona (moze w przeciwienstwie do Eternity bo sie nic nie odzywa :confused: :laugh2: ) ale mam nadzieje ze to nie bedzie jedyne spotkanie i ze umowimy sie wkrotce znowu i ze dolacza do nas rowniez inne mamy!!!!!:angry: :rofl2: :rofl2:
bylam dzisiaj na zajeciah dla dzieciaczkow w Sure Start i bylo fajnie, w koncu Zuzia bedzie miala jakis kontakt z innymi dziecmi i w ogole z kims innym niz domownicy :cool2:

Hej to ja:) No bylo spotkanie.... fajnie bylo tylko ten dojazd bez samochodu to koszmar!ja chce miec autoooooo!!!!!! no niewazne:baffled:
No to spotkalysmy sie z Zuzia24 Trafford Centre pod Bootsem, chwile szukalismy tego miejsca, potem cos zjedlismy i weszlismy do bawialni. To miejsce jest kolo tego statku wielkiego co naokolo sa bary z jedzeniem (jakby ktos szukal).
Szczerze powiem ze dzieciaki nie byly chyba soba bardzo zainteresowane, szczegolnie moja Kaja, ktora okazala sie straszna cykora, bardziej byla zainteresowana doroslymi niz dziecmi:tak: podrywaczka mala:)
Dzieci pobawily sie troche nowymi zabawkami, troszke z ze soba i czas bylo sie zbierac:eek:
Mi sie podobalo. Milo sie spatkac z innymi mamami i zobaczyc w jaki one sposob wychwuja dzieci. A co sie okazuje co jedna to ma swoje sposoby i teorie:laugh2: no i dobrze! Bo kazda mama wie co dla jej dzieka najlepsze, nie?:-) Tylko zeby nie zatracic siebie w tym wszystkim... to tez wazne. My tez jestesmy wazne, nie tylko dzieciaki.:tak:

No to kobitki do nastepnego:)
ps. Marysia milo Cie bylo poznac:)

Witam:)

Ciesze sie dziewcyny, ze wam sie tzak swietnie spotkanie udalo:-) No i mam nadzieje ze na nestepne to juz i mi sie uda wybrac.:-)
A nie zrobilyscie czasem jakis zdjec? Bo bardzo chetnie bym Was zobaczyla;)

pozdrawiam Was goraco

reklama
Do góry