reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

reklama
Dzieki Eternity_666, dobrze ze mnie utwierdzilas w tym przekonaniu ze mi nie zaszkodzi

bo zdecydowalam sie i wzielam paracetamolek, troche moze za dlugo z tym zwlekalam ale mam tylko taki w kapsulkach 500 mg, a wydaje mi sie ze to dosc duza dawka. ale trudno, teraz czekam na efekty.

O jej, przepraszam za taka pomylke w nazwie. Przepraszam bardzo, ale ze szybciutko poprawilam, mam nadzieje ze zostanoie min wybaczone.

Witam Wszystkich.
Chyba mi juz troche lepiej, a przynajmniej mam nadzieje ze dzisiaj juz nie bede miec goraczki. Uff, juz dawno nie bylam taka chora. Oby to juz byl konec tego chorobska.

Tak sobie dzisiaj pomyslalam, ze musze wreszcie jakos zadbac o siebie. Bo niestety ciaza mi racze nie sluzy. Mam milion pryszczy i wogole nie najlepiej wygladam.
Ciekawa jestem jak wam ciaza sluzyla i czy mialyscie jakies sposby na walke ze skutkami ubocznymi, hihi? - jesli tak to mozna nazwac

pozdrawiam goraco

Taa jasne...To taki mit ze ciaza sluzy!!! Mi nie sluzyla!!! i zostalo duzo skutkow ubocznych...zwlaszcza na brzuchu;( i zeby mi sie popsuly i wogole bylam wielka i ciezka i wogole jak wieloryb:D hehe teraz troche lepiej ale diete i cwiczenia itp i dalej zoslalo do zbicia 2 rozmiary:( ochh zaluzje ze tyle jadlam w ciazy ale wszyscy mowili 'jedz bo w ciazy jestes', 'nie jestes gruba, w ciazy jestes'
a potem juz nie bylam w ciazy a gruba dalej bylam:D
hehe
pamietam ze mialam taki okres chyba w polowie ciazy ze znudzil mi sie swoj wyglad i stwierdzilam ze czas cos zmienic i sobie zrobilam czerwone wlosy...takie mega czerwone oczojebne:D hehe smiesznie bylo (potem troche mniej jak sie okazalo jak sobie zniszczylam wlosy ale coz)
pozdrawiam Magda

Witam znowu.

Normalnie to jakis pechowy tydzien. Mam nadzieje ze w przyszlym bedzie lepiej. Jako ze goraczki juz dzisiaj nie mam, to sie bardzo ucieszylam. No ale moje szczescie nie trwalo dlugo:no:Dzisiaj wieczorem zauwazylam u siebie plamienie. I teraz zastanawiam sie czy to przez ta goraczke, ktora mialam ostatnio i nie powinnam sie martwic? Czy to cos powaznego. Chyba dzisiaj bedzie mi ciezko zasnoc. Oczywiscie jutro lece do przychodni, ale nie wiem czy uda mi sie zalatwic wizyte na jutro, ehh.
Mam nadzieje ze to nic groznego. I wiem ze nie powinnam sie denerwowac, ale jak tu sie nie denerwowac jak to pierwsza ciaza i nie mam pojecia co to moze znaczyc.:baffled:

lekkie plamienie to zazwyczaj nic powaznego. a jak to wyglada? swieza krew czy raczej brazowa? jak swieza to nie dobrze. ale nie martw sie napewno wszystko bedzie ok to pewnie przez oslabienie przez chorobe. idz do lakarza jutro i nie martw sie to napewno nic powaznego.
BUZIAKI
napisz co lekarz powie jutro

No niestety czerwona, ale nie taka intensywna.Pociesza mnie tylko to ze niewiele tego bylo.
Jutro jak cos bede wiedziala to napewno dam znac.
Dzieki za szybka odpowiedz;-)

reklama
Witam.
No i nic sie nie dowiedzialam, nawet lekarza nie widzialam. Powiedzieli mi ze z takimi sprawami to do szpitala powinnam sie udac. W sumie to moze i dobrze bo jakbym to musiala przez lekarza zalatwiac, to pewnie by to z tydzien trwalo. a tak pogonie dzisaj mojego faceta zeby zadzwonil na emergensy numer do poloznej i dowiedzial sie co powinnam dalej robic, a jak okarze sie ze takie krwawienie to cos niedobrego to przynajmniej od razu wizyte w szpitalu mi ustala.
Dzisiaj co prawda juz plamienia nie mam, ale nadal martwie sie ze przeciez cos moze byc ciagle nie tak. Co prawda malenstwo ciagle kopie mnie raznie i uspakaja mnie tym troche, ale przeciez nie moge tego tak zostawic.

Ehh, sama nie wiem jak moglam sie tak zbyc w tej przychodni, ja ktora zawsze potrafie byc tak namolna ze zawsze wszystko zalatwiam?Ale jak mi powiedzieli ze w takich sytuacjach to powinnam od razu do szpitala leciec, to jakos mnie wszystkie checi i sily opadly. w jednej chwili mialam przed oczami najczarniejszy scenariusz i po prostu wrocilam do domu. Ale teraz sobie tak mysle ze przeciez zamiarwianie nic mi nie pomoze a jedynie moze zaszkodzic. Pozatym to taka goraczka i silny kaszel napewno troche oslabily moj organizm i to wszystko przez to.

Ale nie jecze juz jak cos sie dowiem to dam znac

pozdrawiam

Do góry