reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

Sylciak jezeli tylko jest to mozliwe to chcialabym od ciebie ten krem na ciemieniuche bo z dnia na dzien jest coraz gorzej. Mieszkasz nidaleko mnie wiec moglybysmy sie spotkac i nie ma problemu zebym po to podjechala oczywiscie z kierowca bo ja z oblepionymi L-kami nie wiem czy bym dojechala haha. Aha na baby masage chodze tutaj zobacz sobie Abbey Hey Clinic Constable Street Abbey Hey Manchester M18 8GD Map / Directions. w google uk. Bardzo fajnie polecam!!!

Rusalka Boze ale ci wspolczyje naprawde, wydaje mi sie ze wiazadla to bardzo powazna sprawa i jak najszybciej powinnas jechac do szpitala bo moze sie cos gorszego tam zrobic naprawde. Wierze, ze szpitale sa przepelnione bo sama jak bylam w ciazy to czekalam 4h na lekarza szok!!!! Dosc , ze boli to jeszcze dzieciaczki oj zwalilo ci sie na glowe musisz sie dzielnie trzymac i nie poddawac, choc wiem, ze jest ci ciezko!!! A na masowanku jest super.... kazda mama ma d dyspozycji mate, kladzie tam swojego maluszka przed soba, rozbiera do naga, daja oliweczke, wlanaczaja super muzyczke i pielegniarka pokazuje na maluszku jak masowac kazda czesc ciala dzieciaczka. Sa dzieci w roznym wieku od miesiaca po 7, jest mila atmosfera mozna sammu sie zrelaksowac naprawde polecam. Nie sprawdzaja z jakiego regionu sie jest w sumie nic wiec mysle ze jezeli macie blisko to mozecie podjechac strone podalam i adres powyzej. Musze juz konczyc bo mala sie obudzila zycze zdrowka.
A co spotkania to sie pisze napiszcie jak i gdzie....

dziekuje za wszytskie rady na ciemieniuche wierze, ze pomoga i pozbede sie tego paskuctwa!!!!

reklama
hej dziewczyny
pozdrowionka z Polski :-). Ale nam tu fajnie, wcale nie chce mi sie wracac ale niestety trzeba bedzie i to juz w przyszlym tygodniu buuuuu :-(.... A ile sie zmienilo na forum, troche stronek mialam do nadrobienia...
Moja mala dostala atopowego zapalenia skory :szok:, na szczescie okazalo sie to tu w polsce i od razu pomknelismy do pana doktora, dostalismy kremik i jeszcze jeden specjalnie robiony w aptece, po pierwszym smarowanku widac juz efekty na szczescie...z tego co slysze bardzo duzo dzieci to ma, mam nadzieje ze jej to przejdzie...no dobra, koncze bo korzystam z internetu tesciowki, pozdrawiam was i wszystkie nasze forumowe dzieciaczki....

Cześć dziewczyny
Ania Pietra- ja jestem zmotoryzowana więc mogę Ci przywiedźć ten krem nie ma problemu, daj znać tylko gdzie. Podałam mój adres na skypa więc sie odezwij z chęcią Cię poznam ;-) Jak nie to na telefon mój nr 07882219981
Do zobaczenia

hej

AniaPietra - Moj Kacperek tez ma ciemieniuche :-(, na razie walczymy oliwką Bambino :tak:. Nicolka tez miala i stosowalam to samo i jej ladnie zeszlo - tylko nie pamiętam juz kiedy :no:.

Sylciak - ale tak na wszelki wypadek podaj moze nazwe tego kremu

Neeta - Fajnie masz, ze sobie siedzicie w PL. Ja na razie jestem tu uziemiona do czasu, az maly nie bedzie mial paszportu :zawstydzona/y:. Nicolka tez miala AZS. Minęlo jej to jak miala ok 18 m-cy. Teraz jest ok.

Pandorka - ja rodzilam w Wythenshawe Hospital - jestem bardzo zadowolona z opieki.

Dziewczyny czy wiecie moze gdzie jest jakiś szewc:confused: i ile moze brac za przybicie nowych flekow:confused:

dobranoc

Dorin - ten krem to Emulsifying Ointment, dostałam go od lekarza tutaj jest na bazie parafiny, więc nieszkodliwy a ładnie natłuszcza główkę no i nie zakładać czapeczki, ciągle czesać....oj ta ciemieniucha to kupa roboty. Mam tego kremu 500g więc możecie z Anią się podzielić ;-) Mojej Natalce pomogło.

Rusalka Boze ale ci wspolczyje naprawde, wydaje mi sie ze wiazadla to bardzo powazna sprawa i jak najszybciej powinnas jechac do szpitala bo moze sie cos gorszego tam zrobic naprawde. Wierze, ze szpitale sa przepelnione bo sama jak bylam w ciazy to czekalam 4h na lekarza szok!!!! Dosc , ze boli to jeszcze dzieciaczki oj zwalilo ci sie na glowe musisz sie dzielnie trzymac i nie poddawac, choc wiem, ze jest ci ciezko!!! A na masowanku jest super.... kazda mama ma d dyspozycji mate, kladzie tam swojego maluszka przed soba, rozbiera do naga, daja oliweczke, wlanaczaja super muzyczke i pielegniarka pokazuje na maluszku jak masowac kazda czesc ciala dzieciaczka. Sa dzieci w roznym wieku od miesiaca po 7, jest mila atmosfera mozna sammu sie zrelaksowac naprawde polecam. Nie sprawdzaja z jakiego regionu sie jest w sumie nic wiec mysle ze jezeli macie blisko to mozecie podjechac strone podalam i adres powyzej. Musze juz konczyc bo mala sie obudzila zycze zdrowka.

dziekuje Aniu za wsparcie - z noga juz lepiej - nie byłam u lekarza..a swoja droga- jak to jest - skoro ja nie pracuje , tylko mój maż, jestem na jego utrzymaniu;-)..no i czy ja moge bezpłatnie korzystac z usług lekarskich?..bo jak zajechalismy do szpitala - to taka bardzo nieprzyjena babka w recepci - ze skoro ja nie pracuje za usg, rentgen bede płaciła..:baffled:..Siostra powiedziała, ze mąz pracuje itd..no, ale odpowiedziała -"ale ona nie:crazy:"...:-D

no i jeszcze sie pochwale - klucze do mieszkania otrzymamy 29 października - i sie wprowadzamy:)- jak sie urzadzimy - zapraszamy na kawusie:tak:

reklama
Do góry