reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

jak dla mnie to daleko:/..wolałabym szczerze cos w centrum..:cool2:..
no ale co to tylko my dwie jestesmy - gdzie sie dziewczeta podziałyscie-???

reklama
Czesc dziewczyny:-) sliczne zdjecia dzieciaczkow Dorin wierze, ze jestes wykonczona ale pociechy fantastyczne. Moja Zuzanka rosnie jak na drozdzach:-) z kazdym dniem coraz wiecej faldek na ciele i juz glosniej sie smieje;-).

Ostatnio bylam z mala na zajeciach pt. baby masage bylo swietnie realaksujaca muzyka i kazda mamusia masuje swoejgo bobaska trwa to ok 1h ale warto naprawde:-). Jezli chodzi o spotkanko to nie ma sprawy jak najbardziej sie mozemy zobaczyc ale mnie najbardziej pasuje w centrum mam niedaleko, chyba ze przyjedziecie do mnie na kawke? zapraszam jezeli ktoras mieszka blisko mnie :-):-):-) bylo by mi bardzo milo. Dziewczyny moja mala ma ciemieniuche nie moge sie jej pozbyc juz dlugo zastanawiam sie co jest zle:-(. Nie ma na calej glowce tylko na czubku juz zaczynaja sie robic strupki , wyczesuje smaruje LInomackiem i nic naprawde juz mam dosc, wczoraj bidulka spala cala noc w czapeczce ale jak juz zejda strupki to nowe sie pojawiaja:-). Aha dajcie znac kiedy i gdzie sie spotykamy:-)!!!!!

Cześć dziewczyny,

Ania Pietra- mam krem na ciemieniuchę i trochę szamponu leczniczego z Polski (przywiozła mi ostatnio moja przyjaciółka) mojej Natalie pomogło, mogę Ci odstąpić. Widzę, że mieszkasz blisko mnie bo na Gorton a ja na Denton, więc możemy się jakoś umówić i Ci podrzucę.

Pandorka -
ja rodziłam w Tameside Hospital w Ashton i polecam opiekę.

Dorin- słodka parka dzieciaczków, Kacperek jaki już duży.

Moja Natalka tez rośnie w niesamowitym tempie wazy już 5500 kg jest coraz bardziej pulchniutka i ma takie słodkie wałeczki na nóżkach, kochane dziecko. ;-) Niestety obawiam się czy nie przyzwyczaiła się za bardzo do mnie, bo jak wychodzę do collegu (dwa razy w tygodniu na 3 godzinki) to tak daje popalić mojemu mężowi, że już nie daje sobie z nią rady, a jak wracam wszystko powraca do normy. Mam nadzieję, ze jednak polubi tatę:-D:-D:-D bo mi już ciężko być z nią cały dzień, zresztą tata też się musi wykazać;-)

Co do spotkania jestem za, co prawda wylatuje do Polski 2 listopada ale myślę, że spotkamy się przed moim wyjazdem?! Może 1 listopada to jest czwartek jakoś do południa????? bo potem ma do odebrania mojego synka ze szkoły.
Czekam na odpowiedź i na wybór miejsca myślę, że gdzieś w centrum będzie ok dla wszystkich.

Papa pozdrawiam
P.S. a to moje dzieciaczki i tańcząca Natalie ;-)

a ja jeszcze zapytam:
czy ktoras z was mieszka lub mieszkala w okolicy stadionu manchester city???
jaki gp jest tam najlepszy??? info potrzebne dla przyszłej mamy z manchesteru

Hej

Ja rodzilam w SMH - polecam.
Na ciemieniuche polecam kapanie w oilatum i oklady z oliwki.

Co do spotkania to mnie tez najbardziej pasuje w centrum. W sumie kzdy termin jest dobry ale wolalabym zeby to nie bylo w weekend.

Zdjecia maluszkow superowe:-)

pozdrawiam

reklama
mi takze kazdy dzien praktycznie pasuje!..i równiez wolałabym w tygodniu..ale poki co na kilka dobrych dni jestem uziemiona..(zaczełam pisac i zapomniałam:-D..

dziewczyny! wczoraj poszły mi wiązadła...w lewej stopie..Mówie Wam jestem na siebie wsciekła..Miałam juz to i odnowiło sie..az wyc mi sie chce, bo sie udupiłam i moja Klsiezniczke na kilka dni w domu..

Wczotj wyj. Adam poźno wrócił z pracy wiec sama wykapałam i uspiłam mała..Cieszyłam sie, bo wiezór mielismy wolny..Zostawilismy mała z sisotra i pojechalismy do asdy na zakupy..Bylismy juz pod domem..Adam zapomniał pilota od bramy i ja wsykoczyłam z by ją otworzyc..Sierota zaczełam ja oteiwrac tyłem..i brama poleciała mi na noge...BYło juz po 22..pojechalismy do spzitala..ale było az 44 os przed nami, a domownicy dzis do pracy poszli..wiec kazałam zawrócic do domu..Siedze z wielka, opuchnieta, granatowa syrka..
Poszlismy spac po 1..Mała jak zwykle po 19..i zawsze spi do 7.30-8..a dzis jak na złosc wstała po 6..Padam..Zniosłam ją na dól..umordowałam sie niezamowicie- ona jeszcze nie schodzi sama po schodach..a ja o jednej nodze:wściekła/y:..druga boli :no:...ech- pech.........

Niedługo sie przeprowadzamy...obiecuje pochwalic sie fotkami, jak juz bedzie po wszystkim.

Kurcze, nie wiem jak Wy, ale ja straasznie tu w Uk czuje sie samotnie:-(..a teraz jeszcze bardziej jestem zrozpaczona..

AniaPietra- napisz wiecej szczegółów o tym spotkaniu - masowaniu:blink:..jak mi noga wyzdrowieje, zamierzam na bank z mała na basen chodzic na oxford road..moze ktos do nas dołaczy..?

Co do ciemnieniuchy..moja miała takie delikatne strupki, jakby piegi - i bylam u lekarza i powiedział, zę duzo oliwkowac( w pl sklepie mozna kupic oliwke bambino np.)..nawet zwykła oliwa jadalna, jesli sklep nie po drodze, czy za drogi i wyczesywac..aa no i "wietrzyc" tzn. dawac dostep powietrza..

POZDRAWIAMY CIEPLUTKO!!!

Do góry