Eternity_666
Aktywna w BB
a to najnowsze zdjecia nasze z Walii
Kajka przebrana w stroj walijski
Kajka przebrana w stroj walijski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny szukam mieszkania na hulme. moze cos gdzies macie namiary, badz wiecie (oprócz agencji) gdzie jeszcze sie wybrac..zadzwonic?..
Mielismy dylemat, bo teraz mieszkamy w domku- z siostra i jej chłopakiem..no, ale chcialibysmy jednak sami..Całe 5 lat sami w PL mieszkalismy i jakos do tego przywyklismy ..no wiec..Jakby co kt wiedziałbede wdzieczna!
Pandorko - poniewaz teraz mieszkamy na Hulme i bardzo nam sie tu podoba, a poza tym siostra tu z chłopakiem pozostanie wiec chcielibysmy mieszkac obok siebie. MIeszkałam już na Crumpsall, na Salfordzie i tu zdecydowanie czujemy sie lepiej
hehe... to możliwe, że byłyśmy sąsiadkami, bo ja mieszkałam na Crumpsall na Boardman road, a potem na Middleton Road, teraz mieszkam w Prestwich niedaleko od Heaton Parku, ale w przyszłości planujemy raczej przeprowadzkę do Eccles, żeby bliżej do pracki było. ps. jeśli nawet miałoby to być za darmo, to bym sie nigdy nie zgodziła mieszkać w Salford.
no widzisz Pandorka a ja mieszkam w Salfordzie i jeszcze za to place!!! coz za ironia!
ja bym sie nie przeprowadzila na Prestwich zeby niewiem co.... sasiedzi maja tam takie fajne loczki kolo uszu i jest z nimi o czym pogadac...
no widzisz Pandorka a ja mieszkam w Salfordzie i jeszcze za to place!!! coz za ironia!
ja bym sie nie przeprowadzila na Prestwich zeby niewiem co.... sasiedzi maja tam takie fajne loczki kolo uszu i jest z nimi o czym pogadac...