reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

reklama
Spacer zaliczony. Tośka, Filip i ja ogladamy royal wedding na ITV1. Filip już zdazyl wyrazic swoja opinie ma temat calej tej ceremonii stojac przed tv i walac kupe w pieluche. Tata pojechal po slizgawke. Potem zakupy i male majowe party .

Nie wiem, czy któraś z Was będzie zainteresowana, ale w najbliższą niedzielę tj. 8 maja w St. Mary's Parku w Prestwich będzie Carboot od 8 rano ;-)

Witam wszystkie mamy :) zmienie na moment temat :) czy ktoś ma może jakieś opinie o Stepping Hill Hospital w Stockport?? Termin porodu mam pod koniec lipca i chyba musze sie wybrac tam na zwiedzanie bo nie wiem co mnie czeka :) Mieszkam w okolicach Stockport więc ten szpital jest najblizej :) :-)

Hej Truskawa123 :) Ja rodzilam w Stepping Hill i jezeli bede jeszcze raz rodzic to tez w tym szpitalu. Ja mialam troche pecha przy porodzie ale ogolnie opieka i sympatyczna kadra pielegniarek byla swietna. Sale i wyposazenie tez maja bardzo dobre i po mimo wszystkich problemow, bedac pod ich opieka nie balam sie az tak bardzo. Ja mieszkam w Hazel Grove :)

Kochane mamusie. Kilka dziewczyn organizuje Dzień Dziecka dla dzieci w Philips Park koło stadionu Manchester City ...zapowiada się super zabawa. Warunki są 2 jeden to obecność obowiązkowa dzieci bez względu na wiek, po drugie to każda mama przynosi coś do jedzenia słodycze, soki, owoce, koc itp zapraszamy wszystkie mamy i dzieci.

Wiecej na pw

ja zaglądam regularnie ;)

Na pikniku z okazji dnia dziecka było bardzo fajnie. Niestety byłam jedyna mamą z BB. Było nas dużo i dzieci też dużo. Trafił się nawet jeden taka, ale nie nasz. Nasz został z Tosinką w domu, bo ona jeszcze za malutka troszkę na takie świętowania. W każdym razie juz kombinujemy, kiedyby sie tu znów spotkać. Jeśli chciałybyście do nas dołączyć, to byłoby fajnie.

reklama
Czesc Pandorka,gdzie sie spotykacie,jesli mozna wiedziec?
Ciesze sie,ze dzieciaki byly zadowolone,bo w koncu to byl ich dzien.My spedzilismy nasz w domu na chorowaniu :(

Do góry