reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Manchesteru

reklama
witam się wieczorowo...
HP niestety podtopiony dość ostro-główna alejka od farmy, aż do skrzyżowania z jeziorkiem i tą polaną na której jest fun fair jest zamknięta z powodu podtopienia. Pękłą jakaś główna arteria wodna i nie potrafią na razie tego zatrzymać. Dla nas to i tak nie zmienia wiele, bo codzienne spacery z psem zaliczamy w HP.

Dzieki za informacje bo mielismy sie jutro wybrac po 15:)takze nie bedziemy nie potrzebnie jechac taki kawalek:)jak minal weekend? i niedziela palmowa szczegolnie. Ja w ogole wstyd sie przyznac ale zapomnialam ze dzis jest niedziela a do tego palmowa. w ogole mi z glowy wypadlo i zamiast swiecic palemke ja robilam porzadki w domu....

a my dzisiaj w HP byliśmy dwa razy, poza tym urządziliśmy "plac zabaw" w ogródku i mamy już huśtawkę, basenik i piaskownicę. Kupiliśmy też piłki do namiociku z piłeczkami, ale musimy dokupić jeszcze z 400szt i będzie pełen wypas.

reklama
Do góry