lysa_d
Fanka BB :)
Witam wszystkich! Co tam u was? Strasznie tu cichutko! Pozdrowienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzis nudy nie poszlam do pracy, bo mialam rano spotkanie z midwife wiec dzien wolny. Popoludniu moze pojde na basen z kolezanka bo mnie wyciaga.. mam nadzieje, ze nie zalapie jakiejs infekcji :/
Chodzilyscie w ciazy na zajecia na basenie dla ciezarnych? Bo kolo mnie (na Hulme) podobno sa i sie zastanawiam czy isc jak juz bede na maciezynskim (jeszcze dwa tyg w pracy).
Powoli zastnawiam sie jak rozwiaze problem szczepionek, bo zamierzmy z maluszkiem wrocic do Polski (na stale, a przynajmniej na okres urlopu maciezynskiego) i jak dostanie jakies pierwsze szczepienia tutaj, to reszte dopiero w Polsce.. i nie wiem jak sie za to zabrac, bo jestem totalnie zielona.. a w Polsce jest tyle rodzajow szczepien..
pandorka, to clotrimazolum mozna kupic w angielskiej aptece bez recepty? To jest jakas masc? Myslelismy, zeby wrocic w lutym, to bedzie 3-4 miesiac naszego malucha jesli urodzi sie w terminie.. musze sprawdzic te rozne kalendarze szczepien i zrobic tak zeby sie zmiescic w czasie.. A tutaj szczepienia sa darmowe? Tzn.. w Polsce podstawowe sa ale zwykle rodzice dokupuja lepsze szczepionki, wiec zastanawiam sie czy te, ktore maluch dostanie tutaj (przez te pierwsze 4 miesiace) wystarcza?
edit: juz kupilam
Witam wszystkie mamy...
jestem mam 4 miesiecznego syna Od niedawna mieszkamy w Manchesterze wiec jesli któras z mam miala by ochote na wspolne spacery to prosze o znak My mieszkamy w okolicach Wythenschawe a konkretnie Baguley
Pozdrawiam serdecznie