reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam nowa przyszla mamusie.
Co tu tak pusto?
Dziewczyny zostalo mi 16 dni. CC mam 4 marca. Juz ostatnie przygotowania :).

reklama
Nieee kochana moja 2 dzieci nie moze sie doczekac braciszka :), juz dni licza, szczegolnie starszy syn :).

Acha!:-D To piękną trójeczkę masz :) Najstarszy, najmłodszy i środkowa księżniczka:-)

Ja też oczekuję chłopca... szczerze mówiąc nastawiałam się na dziewczynkę, gdyż w rodzinie tylko dziewczynki... a tutaj przyjdzie się zmierzyć z "mężczyzną" :tak:

A mam takie pytanie do mamusiek, co sądzicie o piwie bezalkoholowym w ciąży? np. Becks blue?

Ja kilka razy pilam piwo bezalkholowe takie 0% ale jakos mi nie podchodzi :/.
Wole normalne hehehhe ;), oczywiscie teraz nie pije.

Właśnie ja od jakiś 5-6 miesięcy nie piłam alkoholu ( zwykle jedynie pijam piwo bo lubię lub porto, nic innego mi nie podchodzi) :no: i od początku ciąży w ogóle mnie nie ciągnęło do żadnego alko. Nawet jak mój partner pił na Sylwestra nasze ulubione piwo jakoś nic mnie to nie ruszyło. Natomiast kilka dni temu pierwszy raz od długiego czasu miałam okazję wybrać się ze znajomymi do pubu.
Nie chciałam ogłaszać wszystkim że jestem w ciąży to raz, a dwa zachciało mi się piwa :sorry: Mój partner zamówił dla mnie becks blue właśnie, (nie to samo co "pożądne piwo" ale bardzo podobny smak, podeszło mi :zawstydzona/y:) na nim jest tylko napisane alcohol free ale żadnego procentowego oznaczenia. Dowiedziałam się że ma jakieś 0,05%. (to chyba nawet mniej niż Karmi.
Nie chodzi mi nawet o te % ile może drożdże czy coś... Podobno wina się nie poleca ze względu na drożdżaki ??? Nie chcę tu głupot wypisywać...więc powiem szczerze że się nie znam.

reklama
Witam mamusie z Londynu!
W szoku jestem jak widzę błękit za oknem, wiem że za 5 min to się może zmienić, ale póki co miło wyobrazić sobie, że na zewnątrz nie jest tak mokro i zimno :-)
Miłego dnia wszystkim.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.