reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam!
czy są mamy z okolic kingsbury chętne na spacerek lub kawkę? mam 3letniego synka i 4miesięczną córeczkę:-)

hej Iskierkaa88!mieszkam niedaleko wemblay- kingsbury.jakbyś miała chęć na spotkanko to daj znać:)

cześć dziewczyny
Cos tu cicho:-) Ja mieszkam w Surbiton i mam 3m-cznego synka.Jeśli któraś mama mieszka w okolicy to fajnie byłoby razem spacerować.
sunshine ja mam spory kawałek do samego Londynu wiec w Regent's Park raczej nie bywam.

oj, widze ze tu cisza straszna, wiatr po forum hula :wściekła/y:
co tam u was mamuski?
u nas jakos leci, dzieci rosna, wakacje sie zblizaja wiec niecierpliwie czekamy na wyjazd, slonko i plaze, pogoda w londynie sie wreszcie zrobila jakas sensowniejsza, wiec i zyc sie chce :)
co u was?

oj, widze ze tu cisza straszna, wiatr po forum hula :wściekła/y:
co tam u was mamuski?
u nas jakos leci, dzieci rosna, wakacje sie zblizaja wiec niecierpliwie czekamy na wyjazd, slonko i plaze, pogoda w londynie sie wreszcie zrobila jakas sensowniejsza, wiec i zyc sie chce :)
co u was?

summersun
jak widac forum umiera smiercia naturalna.
Jesli chodzi o mnie to oprocz tego, ze mam troche uwijania sie przy dwojce rozbrykanych dzieci to zdaze sie jeszcze ponudzic :-D.
Obecnie czekam na wakacje synka.
Pozdrawiam.

cześć mamuśki :-)
Może mieszka któraś z Was w okolicach Surrey Quays? Chciałabym nie drogo odkupić łózeczko z materacem lub bez [ale tylko takie z mozliwoscia odczepienia jednej scianki] lub malego lozka dzieciecego, moge dojechac w okolice SE1,SE16,E1,SE15 i w jeszcze kilka innych miejsc .. gdyby któraś z Was coś miała - bardzo prosze o PW.

pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.