reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry w ten piekny sloneczny poranek ( co prawda to juz prawie poludnie)
slicznie dzisiaj w Londynie :).
ide za raz na spacer bo szkoda w domu siedziec w taka pogode.
Ala- jak sie czujesz, internet naprawiony?

Milego slonecznego dnia kochane

reklama
hej laski chyba nie mialam okazji sie przywitac;-)

Jestem mama Natali,ma 3,5 lata.Jestemy juz na babyboom 4 lata,ale ostatnio czasu brak na bb,pewnie same wiecie jak to jest,praca,dom,wiecznie cos do zalatwiania:-p;-):-)

Zapraszam mamuski na watek "6 Grudnia - Mikołajki w Londynie"

moze dolaczycie sie???

pozdrawiam i zycze milego dnia

maxin;-)

czesc...
MAXIM-witaj,rozumiem cie sama czasmi nie mam jak usiasc na bb,mimo ze nie pracuje i siedze z Olkiem w domku...gdzie mieszkasz i pracujesz?widzialam ten watek z mikolajkami?gdzie to sie odbywa?
SYLWIA-czesc,to prawda pieknie dizisaj i slonecznie,ja zaraz ide z Olikiem na zakupy do banku,i spacerek jakis zaliczymy...czuje sie doskonale dzisiaj:tak:a ty jak?komputerk naprawiony,internet dziala,pisze juz od siebie:-ppisalam ci wczesniej czy jestes moze na Naszej klasie?

oki uciekam pozniej zajrze.papa

czesc,wreszcie wekendzik...w sumie palnow brak,ale jakis dobry obiadek,wieczorem poogladamy jakies filmy,takie romantic,no wiecie:-p:happy:
SYLWIA-fajna tworzycie rodzinke,ogladalam zdjecia,no i juz wkotce dolaczy do was malutka pociecha...a powiedz mi,bo chyba nie doczytalam albo nie pisalas,gdzie pracujesz?w sumie co robisz w pracy?teraz na macierzynskim tak?

ide bo nikogo nie ma...buziaczki i milego wekendu:tak:

Czesc dzieczyny z tej strony zapomniana przez Was Miśka :eek:
U mnie ok własciwie nic sie nie zmieniło może u Was jakies newsy;-)?????
Ala co na obiadek robiłas dobrego czy może to romatyczna kolacja?
Sylwia jak samopoczucie ??? pozdrawiam i miłego weekendu;-)

MISKA-czesc,jaka zapomniana,nikt nie zapomnial o tobie...ja na obiadek kurczaczka pieklam,do tego marcheweczka na cieplo i ziemniaczki,nic specjalnego...a romantic kolacyjke zrobie chyba jutro:-p:cool2::tak:pisz co u ciebie...pozdrawiam

Ja się niedługo pojawię w okolicy Hanwell. Mam nadzieję że najpóźniej za miesiąc. Chętnie poznam inne mamy z okolicy.

Ala wysłalam do Ciebie zaproszenie na n-k :tak:ja piatkowy wieczór spedzam sama mąż jest w pracy :-(wiec nudy zaczeło mi dzis bolec ucho boje sie ,ze to moze byc zapalenie chyba juz trzecie w tym roku wydaje mi sie ze poprzednio miałam niedoleczone i teraz mi sie odnawia . Ja na obiadek dzis miałam fish&chips ;-) na jutro mysle zrobic gołabki troche z tym roboty jest ale efekt koncowy pycha ,macie jakies moze nowe przepisy na jakies słodkosci ;-) pozdrawiam papapapap

reklama
Miska - witaj, gdzie sie podziewalas, juz myslalam ze to Ty o nas zapomnialas :)
Jak tam starania? i jak w pracy?
Ala- ja pracuje dla Fred Perry ltd. jako facility manager - jest to bardzo ciekawa praca bo codziennie cos innego. glownie zjamoje sie naszymi sklepami a jest ich na dzien dzisiejszy 23 i sa one w Anglii, Niemczech, Hilandii, Francji i NYC wiec jest co robic, zajmuje sie tez planem i otwieraniem nowych sklepow. ogolnie jest ciekawie bo niby praca biurowa ale bardzo aktyna :)
od tego tygodnia jestem na urlopie a przyszly tydzien zaczynam macierzynski :).
Romantyczna kolacja, no no- u nas nie ma mowy o romantyzmie bo od jakiegosc czasu moj maz sie mnie troche unika hehe. chyba sie troche stresuje i ruszajacy sie maluch w brzuszku go zniecheca, dziwne nie? no coz....

Troche sie dzisiaj napracowalam, udalo mi sie tez przed deszczem sloneczniki powycinac w ogrodku i przebrac na nasionka,

Ok kochane ja zmykam, pije herbatke jem ciastecko i ogladam Shreka hihi

Milego wieczorku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.