reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry w ten piekny sloneczny poranek ( co prawda to juz prawie poludnie)
slicznie dzisiaj w Londynie :).
ide za raz na spacer bo szkoda w domu siedziec w taka pogode.
Ala- jak sie czujesz, internet naprawiony?

Milego slonecznego dnia kochane

reklama
hej laski chyba nie mialam okazji sie przywitac;-)

Jestem mama Natali,ma 3,5 lata.Jestemy juz na babyboom 4 lata,ale ostatnio czasu brak na bb,pewnie same wiecie jak to jest,praca,dom,wiecznie cos do zalatwiania:-p;-):-)

Zapraszam mamuski na watek "6 Grudnia - Mikołajki w Londynie"

moze dolaczycie sie???

pozdrawiam i zycze milego dnia

maxin;-)

czesc...
MAXIM-witaj,rozumiem cie sama czasmi nie mam jak usiasc na bb,mimo ze nie pracuje i siedze z Olkiem w domku...gdzie mieszkasz i pracujesz?widzialam ten watek z mikolajkami?gdzie to sie odbywa?
SYLWIA-czesc,to prawda pieknie dizisaj i slonecznie,ja zaraz ide z Olikiem na zakupy do banku,i spacerek jakis zaliczymy...czuje sie doskonale dzisiaj:tak:a ty jak?komputerk naprawiony,internet dziala,pisze juz od siebie:-ppisalam ci wczesniej czy jestes moze na Naszej klasie?

oki uciekam pozniej zajrze.papa

czesc,wreszcie wekendzik...w sumie palnow brak,ale jakis dobry obiadek,wieczorem poogladamy jakies filmy,takie romantic,no wiecie:-p:happy:
SYLWIA-fajna tworzycie rodzinke,ogladalam zdjecia,no i juz wkotce dolaczy do was malutka pociecha...a powiedz mi,bo chyba nie doczytalam albo nie pisalas,gdzie pracujesz?w sumie co robisz w pracy?teraz na macierzynskim tak?

ide bo nikogo nie ma...buziaczki i milego wekendu:tak:

Czesc dzieczyny z tej strony zapomniana przez Was Miśka :eek:
U mnie ok własciwie nic sie nie zmieniło może u Was jakies newsy;-)?????
Ala co na obiadek robiłas dobrego czy może to romatyczna kolacja?
Sylwia jak samopoczucie ??? pozdrawiam i miłego weekendu;-)

MISKA-czesc,jaka zapomniana,nikt nie zapomnial o tobie...ja na obiadek kurczaczka pieklam,do tego marcheweczka na cieplo i ziemniaczki,nic specjalnego...a romantic kolacyjke zrobie chyba jutro:-p:cool2::tak:pisz co u ciebie...pozdrawiam

Ja się niedługo pojawię w okolicy Hanwell. Mam nadzieję że najpóźniej za miesiąc. Chętnie poznam inne mamy z okolicy.

Ala wysłalam do Ciebie zaproszenie na n-k :tak:ja piatkowy wieczór spedzam sama mąż jest w pracy :-(wiec nudy zaczeło mi dzis bolec ucho boje sie ,ze to moze byc zapalenie chyba juz trzecie w tym roku wydaje mi sie ze poprzednio miałam niedoleczone i teraz mi sie odnawia . Ja na obiadek dzis miałam fish&chips ;-) na jutro mysle zrobic gołabki troche z tym roboty jest ale efekt koncowy pycha ,macie jakies moze nowe przepisy na jakies słodkosci ;-) pozdrawiam papapapap

reklama
Miska - witaj, gdzie sie podziewalas, juz myslalam ze to Ty o nas zapomnialas :)
Jak tam starania? i jak w pracy?
Ala- ja pracuje dla Fred Perry ltd. jako facility manager - jest to bardzo ciekawa praca bo codziennie cos innego. glownie zjamoje sie naszymi sklepami a jest ich na dzien dzisiejszy 23 i sa one w Anglii, Niemczech, Hilandii, Francji i NYC wiec jest co robic, zajmuje sie tez planem i otwieraniem nowych sklepow. ogolnie jest ciekawie bo niby praca biurowa ale bardzo aktyna :)
od tego tygodnia jestem na urlopie a przyszly tydzien zaczynam macierzynski :).
Romantyczna kolacja, no no- u nas nie ma mowy o romantyzmie bo od jakiegosc czasu moj maz sie mnie troche unika hehe. chyba sie troche stresuje i ruszajacy sie maluch w brzuszku go zniecheca, dziwne nie? no coz....

Troche sie dzisiaj napracowalam, udalo mi sie tez przed deszczem sloneczniki powycinac w ogrodku i przebrac na nasionka,

Ok kochane ja zmykam, pije herbatke jem ciastecko i ogladam Shreka hihi

Milego wieczorku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.