reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mala_mi super że jedziesz, jasne że możesz do nas dołączyć, będzie weselej :-). Zapisałam sobie Twój numer tel. Jak tylko omówimy z Dorcią o której na stacji zaraz dam Ci znać :tak:

reklama
hej laskeczki fajnie spotkanie jutro,my niestety nie damy rade bo pracujemy od 13.00:-( bardzo nam przykro kolejne pogaduszki nas omina buuu....

bwacie sie dobrze:-)

ja proponuje nastepne spotkanie zrobi w tym miejscu,trzeba jednka zamowic wczesniej miejsce bo jest tloczno,ale super knajpka:tak::-)
mozemy posiedziec tam troche,a potem np wyjsc na spacer po okolicy:baffled:co myslicie,jeszcze jak pogoda by dopisala bylo by swietnie:-)

a to link
Welcome to The Rainforest Cafe - Retail

:-)mamuska-jasne ze sie umawiamy:-) ze stratword do holland park jedzie sie 30min. wiec mysle ze 9.50-10.00 bedzie ok. jak bede dojezdzac to zadzwonie do ciebie:tak:

mala mi-fajnie bedzie cie poznac:tak:widzimy sie na stratword

kama-zdrowka zycze,moze jednak dasz rade:blink:

anetka-biedny pati,napewno wszystko bedzie ok,kurcze ale z niego juz duzy facet juz 2 latka konczy wow:szok:

maxin-szkoda ze was nie bedzie,co do restauracji to swietne miejsce,ale szczerze watpie ze moja diablica tam spokojnie posiedzi:sorry2:

olis-mam nadzieje ze bedziecie:-)

anulka-odezwij sie kobietko:wściekła/y:;-):-D

To ja bede czekać ok 9.50 na Stratford tylko gdzie dokładnie ????

czolem dziewczyny
nie wiem czy bedziemy, dlatego siedze cicho i sie nie odzywam, zobacze co jutro ranek pokarze, milego wieczora

Mamuska, Doris napiszcie proszę w którym miejscu na Stratford mamy sie spotkać ?? Domyslam sie ze na stacji, ale gdzie dokładnie ????

reklama
mala mi- ja bede juz na peronie czekac bo inaczej moge zbladzic:baffled::-D

anulka-ranek zapowiada sie ladnie:evil::ninja2::laugh2:

katarzyna_s-bedziecie prawda:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.