reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
to sie ciesze!!! my bedziemy napewno a co do miejsca no wlasnie gdzie sie spotykamy???

reklama
hej hej i gdzie sie spotykamy? jakies pomysly?
ja bylam tylko tam przy stacji holland park i bylo fajnie chociaz jak dla mnie daleko:-p:sorry2:no ale czego sie nie robi zeby was zobaczyc:-):-):-)
czekam na propozycje:-p:-)

mi tez w sumie najbardziej sie podoba tam kolo holland park,ale faktycznie daleko jest...niestety nie mam pojecia gdzie moznaby sie wybrac blizej centrum,bo raczej poruszam sie po playcentre w mojej okolicy:zawstydzona/y:na necie tez nic ciekawego nie moge znalesc:dry:

ok...wiec umawiamy sie na stacji holland park 20.02 o 10.30(pasuje?):-)
miejsce jest fajne i puki nic nowego nie znajdziemy mozemy jezdzic tam:happy2:

dorcia+patryk+lucy
katarzyna_s+weroniczka
olis+oli
mamuska+dzielny krystianek

ciekawe czy jeszcze ktoras z mamusiek sie skusi?
maxin? a ty? dawno was nie widzialam:tak:
anulka- lukasz tez chyba ma wolne, i patryk mialby kumpla do zabawy:-)
kama-was tez fajnie by bylo znowu zobaczyc:tak:

noi cala reszta gdzie sie chowacie????????:-p:-D

Maxim, Kama, Anulka, Anetka itd dziewczyny odzywajcie się, mam nadzieje że do nas dołączycie :-):tak:
Mala_Mi dołączysz do nas, będzie miło Cię poznać :tak::-):-) zagadałaś o tym spotkaniu:-p

A może jeszcze jakieś nowe mamuśki tutaj zaglądają, będzie nam miło jak dołączycie :tak::-):-)

Spotkanie 20.02 o 10.30 na Holland Park :
dorcia+patryk+lucy
katarzyna_s+weroniczka
olis+oli
mamuska+dzielny krystianek

hej kochane!!!
Nam niestety nie pasuje 20.02 bo mamy wizyte u lekarza (idziemy do sprawdzenia z Patim, bo zlamal obojczyk (tzn. pekla mu kosc obojczyka, nawet nie wimy kiedy i jak :szok:), ale wszystko jest na dobrej drodze-mam nadzieje :tak:) No a pozniej wielkie przygotowania do urodzin mojego brzdaca.
Bawcie sie swietnie i nie zapomniejcie o nas :-) Cos mamy pecha do tych spotkan ostatnio :-(Mam nadzieje, ze szybko cos zorganizujemy, no i moj maluch juz sie nie bedzie lamal ;-)

Witam:-D.Widze ze kolejne spotkanko sie szykuje:-).Ja niestety niewiem czy bede dala rade przyjechac:-(.Chorubsko mnie lapie,kaszle,katar,stan podgoraczkowy:-:)sorry2:.Zobacze jak jutro bede sie czula to dolacze do was.Niestety narazie nie dam rady potwierdzic czy przyjade.Napisze wieczorem:sorry2:.

reklama
Witajcie
Dopiero teraz zobaczyłam ze spotkanie się szykuje. Ja jestem też chętna :-))
Mamuśka79 czy ja tez mogą z Wami umówić się na Stratford ???
Ja mieszkam na Ilford wiec byłoby mi miło jakbym mogła spotkać sie z Wami własnie na Stratford.
Mamuśka79 wysyłam Ci na priva mój nr telefonu, zeby być w kontakcie.
Pozdrawiam
Marta

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.